Shimano Exsence Fortuna 90f

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Whistle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
90mm olani sattigim kisi bende 2 tane sifir var, sendeki kullanilmis oldugu icin kullanmaya aliyorum dedi.. aldiklarini hic kullanmiyormus, koleksiyon maksatli aliyormus genelde.. kutusundan cikmamis, 1000den fazla sahtem var dedi bana.. artik maksadini asmis bence bu is.. birkac kez karsilastim biriktiren kisilerle, longin’in bir sahtesi icin vitrinlik diye bana 400e satmaya calismisti bir arkadas.. kullanmayacagim sahteyi niye alacaksam, anlamadim..
vitrine koyucan akillim
hatta yengemede demeyi unutma vitrinimizin en nadide parcasi 400 tl :islik::islik::islik:

90mm olani sattigim kisi bende 2 tane sifir var, sendeki kullanilmis oldugu icin kullanmaya aliyorum dedi.. aldiklarini hic kullanmiyormus, koleksiyon maksatli aliyormus genelde.. kutusundan cikmamis, 1000den fazla sahtem var dedi bana.. artik maksadini asmis bence bu is.. birkac kez karsilastim biriktiren kisilerle, longin’in bir sahtesi icin vitrinlik diye bana 400e satmaya calismisti bir arkadas.. kullanmayacagim sahteyi niye alacaksam, anlamadim..
Balık olmayınca kafayı yiyor millet git tekne al o parayla

koleksiyonculuğa o kadar laf etmeyin kötü birşey değil bazı sahtelerin illaki diğer sahtelerden farkı olacak artık üretilmiyor olması gibi el emeği olabileceği gibi yada çok fazla skor yapabildiği gibi o yüzden herkez halinden memnun ise eleştirmeyelim 🙂 Fortuna elimde 2 farklı boyda 3 adet mevcut kullanıyormuyum hayır longin jinpen elimde 10 kusur tane 1 kere kullandım mı hayır böylede mutlu olabiliyoruz kimse antikacılara laf etmez hobi için şurda 100-200 sahte biriktirmiş insanlar göze batarlar 😀

Saçmalık tamamen..

Back