Shimano mu? Yoksa Daiwa mı? Yorumlarınızı Alalım :)

Shimano mu? Daiwa mı?

• Shimano

• Daiwa

Sonuçlar ancak oy kullandıktan sonra görülebilir.
Teşekkürler, hoş bulduk. Hedef boğazda çinekop ve lüfer avcılığı. Bütçe olarak çok sıkmak istemiyorum.2.500-3.000.-TL ye kadar düşünebilirim. Saygılar

Boğazda kefalden kraçe den başka bişe çıkmıyor. Boşa paranı çöpe atma. Sağolsun gırgırlar geçiş balıklarının anasını ağlatıyorlar.

Arkadaşlar sitede yeni bir konu açmak istemedim Daiwa emcast sport 4500 elime ulaştı acaba yedek kafa yanında veriyorlarmı bazı sitelerde yedek alemınyum kafa yazıyor benım aldığım sitedede emcast serisinde yedek kafa yok diyor müşteri temsilcisi bilgisi olan yada aynı makineden alan arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim...

Av partnerim Bülent reisin 2 kere daiwa morethan sahtesini suya iade etmesi geliyor aklıma Okuma denince. Kendisi göz var diyip suçu bana atsa da sebep belli 😀
Sebep: İlkinde mandalın atarken kapanması, ikincisinde ise kafanın örgüyü kusması. 🙂

Neyse konumuz okuma değil "daiwa Vs shimano"
hocam bu mandalın kapanması benim surf makinadada sık sık olmaya başladı makina iki aylık makina . uyuz olmaya başladım

daiwa shimano konusunda bir karşılaştırma yapamam. İki marka içinde sadece bir kez özene bezene araştıra araştıra Daiwa freams almıştım Japonya'dan, çok az kullanıp sattım. Teknik olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sadece marka imajı olarak piyasayı domine eden ve herkes tarafından tavsiye edilen ürünleri sevmem. O yüzden shimano mu daiwa mı diye sorarsanız bence daiwa. Milletimizin VW hastalığına da muhalifim.

Yardımlarınızı bekliyorum.350-400 TL ye kadar kıyıdan atçek için İyi bir makine önermenizi istiyorum.Okuma trio 40S aldım.20 GÜN geçmedi dişli hatası verdi.Makine boşa dönüyor.Lütfen iyi bir marka önerin.Yardımlarınız için teşekkürler.

Bu arada makineyi alalı 1 ay olmadı garantisi var mıdır? Bu konuda bilgisi olan yazabilir mi?

BESYO hüseyin arkadaşım okumanın Türkiye satışında ömür boyu garanti mevcuttur.Türkiye distribitörü İstanbul Üsküdar'da bulunan Cengiz balıkçılık diye bilgim var yanılıyorsam bilen biri düzeltebilir.Eminim ki sorunun için hertür yardımı yapacaklardır.Trio serisi spin için ideal makinalardan.Daha iyi makineler mevcuttur elbette stiline avlanma bölgene hedef balığa göre değişkendir.forumu detaylı incelediin takdirde ihtiyaçlarına uygun sorularına cevap olacak yorumları paylaşımları görebilirsin.Herdaim rast gele bereketli avlar

Back