Shimano pa spin power, sa fligen ve pa fligen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cem1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sa fliegen sd modelini plattan alsak sikinti cikar mi. Fiyati bizim ulkemize gore cok uygun. Vergi dahi koysak genede uyguna geliyor.

(link)

Buda pa fligen tdmidir?

(link)

Son düzenleme:
Sa fliegen sd modelini plattan alsak sikinti cikar mi. Fiyati bizim ulkemize gore cok uygun. Vergi dahi koysak genede uyguna geliyor.

(link)

Buda pa fligen tdmidir?

(link)

Linkteki fiyat yaklaşık 1400 lira +kargo+Gümrük vergisi+kdv 1900 civarında gelir. Mükemmel fiyat

(link)

Buda pa fligen tdmidir?

(link)

Link deki td ama site dolandırıcı olabilir hiç bulaşmayın sd ise vergisiyle vs. 1800 tl yi bulur hiç gerek yok @balıkoltası nda topuzla birlikte yumeya topuz sanırım 1750 tl sıfır daha mantikli

Link deki td ama site dolandırıcı olabilir hiç bulaşmayın sd ise vergisiyle vs. 1800 tl yi bulur hiç gerek yok @balıkoltası nda topuzla birlikte yumeya topuz sanırım 1750 tl sıfır daha mantikli
Google pa fliegen td yazdigimizda cikan ilk sayfada sanmiyorum dolandirici olacagini ama sasirdim acikcasi. Satis disi yada stokta yoktur diye bir ibare goremedim. @balıkoltası nin bir sitesi var mi bakalim.

PA Fligen bende arıyorum fakat şuan bulmak zor bulsan da bulunması zor olduğu bilindiği için ve malum kurdan fiyatlar yüksek.Olmadı shimano bull's eye 9100'ıda listeye ekledim fiyatları da fena değil sizde bakabilirsiniz

PA Fligen bende arıyorum fakat şuan bulmak zor bulsan da bulunması zor olduğu bilindiği için ve malum kurdan fiyatlar yüksek.Olmadı shimano bull's eye 9100'ıda listeye ekledim fiyatları da fena değil sizde bakabilirsiniz
(link) Su linkteki ne kadar guvenilir bilinmez ama arastirmak gerekir.

Bende bir PA Fliegen kullanicisi olarak palamutta makineyi ciddi oranda zedeliyoruz cinekop ve luferde 200-220 gr kursunla agir devirde super hafif ve rahat fakat palamut icin uygun degil.Ben Penn Conflict 6000 aldim cok devirli ve cekimi cok guzel bir makine palamut icin cok ideal gecen sene 1,800gr palamutu cok rahat ve zorlanmadan karaya aldim.Bu makineyide incelemenizi isterim.Bir ust serisi Penn Clash inceledim sarimi Conflict den daha basarili.

Back