Yav he he 😀Bukadar da abartmayın canım sizde 🙂
Yav he he 😀Bukadar da abartmayın canım sizde 🙂
Hedefimize ulaştık. Piyasayı düşürüyor ya, sonunda ufak bir ayar olduYav he he 😀
Daha sabah geldim japonyadan🙂Hedefimize ulaştık. Piyasayı düşürüyor ya, sonunda ufak bir ayar oldu![]()
Yedek parça olarak sat daha karlı olur. Parça parça 🙂
Kafa 350 ₺ mesela.
Yakında malları döküp ortaya satışa çıkarırsak Mehmetin fiyatları baz alınacak... Zarar diz boyuDaha sabah geldim japonyadan🙂
Japonlar toplanıp istanbula @exxper Mehmet ten makineyi almaya geliyorlar🙂
Bu fiyata japonyada yok!
899 'a
Ama şimdi 999😉
Yakında malları döküp ortaya satışa çıkarırsak Mehmetin fiyatları baz alınacak... Zarar diz boyu![]()
Yuh... Ebay baz alınırda belli riskleri göze alırsan. Ama burda sağlamdasın.Bende ebayden alıyorum ama bazen saçma sapan şeylerde gümrük ödemek zorunda kalıyorum, bazende gümrük ödemem gereken şeyler geçiyor, bir bakıyorum kapıdabendeki fiyata bile pahalı derler 4 kere kullandığım oda toplasan 5 saatı bulmaz bulls eye topuzu ekli üstünde ygk ip var pa fliegene td ye 900 tl yazdım bana özelden 1000 tl ebayda var fiyatı çok yazmışsın diyenler oldu 😀
Ebay uzerindeki cok satici paypal kullaniyor. Paypal turkiye sunuculari acildi mi? 1seneyi askindir paypal hizmet vermiyordu ulkemize?Yuh... Ebay baz alınırda belli riskleri göze alırsan. Ama burda sağlamdasın.Bende ebayden alıyorum ama bazen saçma sapan şeylerde gümrük ödemek zorunda kalıyorum, bazende gümrük ödemem gereken şeyler geçiyor, bir bakıyorum kapıda![]()