Shimano Stella 3000HG Tam söküm Videosu ve bakımı HD

trakonya79

Daimi Üye
Tepki
3,302
Ödül
113
Cümleten selamlar Değerli bir büyüğümün olta makinesi bakımı vardır video'da, Aslında makinenin bakımlık bir kusuru yok idi, Tek taraflı rulman zaman zaman geriye kaçırma ve sıkışma sorunu vardı onu halledeyim derken komple sökmüşüm makineyi 🙂))

mümkünse Pc'den HD izleyiniz beğeneceğinizi umuyorum,

Makine söküp'de toplayamayan toplamak'da zorlanan hobidaşlar için şema Niteliğinde bir Video'dur, iyi seyirler dilerim.

Kanalıma Abone olursanız sevinirim 🙂

(link)

Son düzenleme:
Sen yapmışsan müzik eşliğinde ve 10 numara 5 yıldız olmuştur Özkan... İzlemeden eline sağlık diyeyim yarın izlerim 🙂

@(link) Özkan yazıcı Her zaman takdir ettim.
Her zaman takip ettim.Bihassa karda ,kışta kıyamette normal insanların evden çıkamadığı
zamanlarda buda bizim gibi arıza adam dedim,,balık için zorlukları aşıyor ne olur gençliğime dönsem ve sizinle balığa gitsem diye düşündüğüm hobidaşım.
Bence teknik konularda daha aktif olmalısın.
Saygı ve sevgiler.

Son düzenleme:
Ellerine sağlık çok güzel olmuş , Fakat bu tür makina bakım sökümünü her marka ve model olarak konu başlığı altında toplamak çok güzel olur diye düşünüyorum @Hamdi abi belki bu istegimize bir el atabilir 😉

@(link) Özkan yazıcı Her zaman takdir ettim.
Her zaman takip ettim.Bihassa karda ,kışta kıyamette normal insanların evden çıkamadığı
zamanlarda buda bizim gibi arıza adam dedim,,balık için zorlukları aşıyor ne olur gençliğime dönsem ve sizinle balığa gitsem diye düşündüğüm hobidaşım.
Bence teknik konularda daha aktif olmalısın.
Saygı ve sevgiler.

Eyvallah sayin abim degerli yorumlarin icin tesekkur ederim, ilerde yine makine sokersem videosunu yapacagim sesli anlatimli olarak .

Sevgili Özkan;
Amatör Balıkçılığın keyifli ve zirve yaptığı yer;Kendi takımlarını yapabilmenin yanı sıra,aynı zamanda takımlarını bakımı ve tamirini de yapabilmek.Görüyorum ki bunun keyfini fazlasıyla sürüyorsun 👍 Tebrik eder,Başarılarının ve paylaşımlarının devamını temenni ederim.🙂

Not: Kanalına abone olunmuştur 🙂

Back