Shimano Stradic CI4+ 4000FA Acil Yardım!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Umut D.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Soner bu siteyi paylaşman inan forumdaki birçok arkadaşımız için çok faydalı oldu.Benim içim ise aşırı faydalı oldu 🙂
Umut arkadaşım @medmarine2 soner arkadaşımızın verdiği sitede senin ihtiyacın olan ürün 17 aralığa kadar mevcut değilmiş.orjinali ile değiştirmen daha mantıklı olur.
(link)

@shadowpane hakan arkadaşımızın önerisini bu sürece kadar uygulayabilirsiniz.Ürün elinize ulaştığında da işinin ehli bir ustada değiştirtirsiniz.çok geçmiş olsun bereketli avlar dilerim.
Rica ederim. Umarım işinizi görür.

Rica ederim. Umarım işinizi görür.

ne demek görmezmi 🙂 modifiye etmeyi düşündüğüm makinem için gerekli bilyalar olsun deforme olmuş makinalarımdaki parçaların yenilenmesi olsun çok işime yarayacak bir site. Daha önce bu siteden haberdar olmamış olmam benim kendi eksikliğim açıkçası 🙂 sağolasın Bereketli avlar dilerim

[QUOTEshimanoost: 419804, member: 19570"]İşin en trajıkomik tarafı kiminle ve neresiyle görüştüysek makineye ait yedek parça bulunamaması.Koskoca shimanonun Türkiye'de yedek parçası yok.Satın alınacağı zaman yüksek miktarlarda etiketleri var tabi ki.Sonrası yok.İnsan o kadar para verince birşeyler bekliyor üründen doğal olarak.[/QUOTE]
Bende shimano ile bi problem yaşadım ve daha sonra garantisi yedek parçası olduğu için okuma raw ll 40 makina aldım shimano ile yollarımı ayırdım en azından makinalarını almam artık

Yıllardır aklımdan geçen bir şey Cengiz Balıkcılığın Shimano ve Daiwayı da bünyesine almasıdır. O zaman cidden tadından yenmez 🙂

Back