Satıldı Shimano super aero kisu special mg reverse

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaslar makinenin sahibi oyle boyle istedigi rakami yazmis alacak arkadas su xxx rakam olurmu diye bir fiyat sunar anlarim internet uzerinden ne oldugu belli olmayan garip sitelerde ki fiyati kalkip burada bu fiyat cok istiyorsun diyor.Arkadasim o yaziyi yazacagina gormus oldugun siteden siparisini ver gumruk kargo vs ugras ilan verenin sayfasinda diger ilana bakanlarin kafasini niye karistirirsin dimi !!! Varsa teklifin ozelden mesaj at gelen cevaba gore hareket et.Saygilar.

Arkadaslar makinenin sahibi oyle boyle istedigi rakami yazmis alacak arkadas su xxx rakam olurmu diye bir fiyat sunar anlarim internet uzerinden ne oldugu belli olmayan garip sitelerde ki fiyati kalkip burada bu fiyat cok istiyorsun diyor.Arkadasim o yaziyi yazacagina gormus oldugun siteden siparisini ver gumruk kargo vs ugras ilan verenin sayfasinda diger ilana bakanlarin kafasini niye karistirirsin dimi !!! Varsa teklifin ozelden mesaj at gelen cevaba gore hareket et.Saygilar.
Merhaba Suat bey Hassasiyetiniz için teşekkürler beyefendi yeni bir üyemiz olduğu üzere sıcak fırsatlar forum kurallarını atlamış diye düşünüyorum gerçi asim ağabey uygun bir ile yönlendirmiş kendisini sıcak fırsatlar da sıkça yaşanılan bir sorundu fiyat ve linkler hoş değil konu Moderatör süzgecinden geçti ise sorun yoktur nazarımca.

Ayni problemi bende yasadim o sebeple siz ve sizden sonra bu pproblemi yasayacak olan arkadaslarimiz icin yazdim benim sorunumda hic kimse duyarli davranmadi ustune neden ve anlam veremedigim sekilde moderatorde ilanima mesaj gonderilmesini kilitledi.Urun benim forum kurallarina uygun ilan verdim ki moderator ilanimi acti bunun ustune xxx kisi birinin yazisi uzerine kilit yedim ustelik 150 tl lik bir sifir makina yuzunden 🙂))

Hemen arkasından düzeltme yaptık iyi günler...

Ahmet Bey sitemim size degil surekli bunu yapiyorlar benimde basimdan gecti hatta yazimda da belirttim satacak olan fiyatini yaziyor belki hata yapti cok yuksek fiyata urun aldi, alacak olan kisi kim ne isterse istesin şu fiyata uygunsa almak isterim diyerek pazarlik yapabilir.Yurtdisi sitelerden daha ucuz diye ornek veriyorlar ne gelecegi,ne zaman gelecegi belli olmayan urunleri ornek gosteriyor birde gumruk ugrasmasi cabasi madem oyle saticiyi niye mesgul ediyorsun cesaretin varsa ver kredi karti bilgilerini guvenlik sifreni oradan al.Hobidaslarima selamlar bol trofeli avlar dilerim.Saygilarimla.

Alan Satan hayrını görsün Fiyat gayet normal Makinada Temiz gerisi alıcı arkadaşın şansına kalıyor, Forumda Malesef İstemediğimiz olaylarla karşılaşabiliyoruz, anlamsız fiyat kıyaslamalarıda cabası,Kaldıki Bir ürün satılacaksa illede zararına satılması gerekmiyorki,Fiyatı yüksek ürün zaten alıcı bulmaz olur biter, gerisi anlamsız

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back