SHIMANO SUPER AERO SPINJOY XT 4+1 BB SURF MAKİNE

batuhan111

Daimi Üye
Tepki
2,204
Ödül
103
Arkadaşlar başlıkta adını belirttiiğim makine için yorumlarınızı alabilirmiyim.Kıyıdan beklemeli avda kullanacağım.Normal satış fiyatı piyasada 800-900 TL arası.Fakat şu anda bir alışveriş sitesinde 475 TL gibi bir fiyatı var.Almaya değer gibi düşünüyorum , ne dersiniz?

SHIMANO SUPER AERO SPINJOY XT 4+1 BB SURF MAKİNE

pr_01_32706.jpg

2011-12 yıllarında çıkan bir model
Yemli ve çapari için uygun görünüyor ama atçek için zayıf kalır.

apon versiyonu, surf amaçlı, beklemeli avlara uygun bir makina.

Bu makinalar 2 şekilde satışa sunulmuştur. 1. si, ince hat adlandırmasıyla1 ve 3 numaralı makaralarla, 2. si, standart adıyla 3 ve 5 numaralı makaralarla. Makara numarası büyüdükçe misina kapaitesi artmaktadır. Umarım almayı düşündüğünüz makinada 2 makaralıdır. 3 ve 5 numaralı ise her halükarda avantajlı olacaktır.

. Bizde ve Avrupa pazarında satışı olmayan bir ür

Alıntı dır
Bilginize

sanıyorum 2011 yılında almıstım bu makınayı yanlıs hatırlamıyor ısem 2 yedek kafalı gelıyor ben bogaz ıcın almısdım bogaz ıcın devırı yuksek oldugundan performans alamamısdım sonra sattım makınayı sız sanırım ızmırde kullanıcaksınız yemlı avlar ıcın ısınızı fazlasıyla gorur dıye dusunuyorum sanıyorum ızmır bolgesı kullanıcılar yuksek devırlı makınaları tercıh edıyor.

sanıyorum 2011 yılında almıstım bu makınayı yanlıs hatırlamıyor ısem 2 yedek kafalı gelıyor ben bogaz ıcın almısdım bogaz ıcın devırı yuksek oldugundan performans alamamısdım sonra sattım makınayı sız sanırım ızmırde kullanıcaksınız yemlı avlar ıcın ısınızı fazlasıyla gorur dıye dusunuyorum sanıyorum ızmır bolgesı kullanıcılar yuksek devırlı makınaları tercıh edıyor.

Evet beklemeli ve yemli avda kullanmak istiyorum.Aslında devir o kadarda yüksek değil sanırım (4.3:1 Dişli Devri) ne dersiniz?
  • 4.3:1 Dişli Devri
  • 4+1 BB
  • 570gr Ağırlık
  • High Power Aluminyum Makara
  • Çekiş Gücü: 12kg Maksimum
  • Biogrip Kol
  • Bakım Portu
  • Yedek Makara
  • Bir Turda Misina Sarımı: 84cm
  • Misina Sarım Kapasitesi(mm/mt): 0.43-170

Açık söylemek gerekirse
Bu kadar eski bir modeli tavsiye etmem
Marka iyi ancak model Eski
Hemde çok eski Bence

O fiyatlara çok güzel makineler bulabilsiniz diye düşünüyorum

Saygılar

Evet beklemeli ve yemli avda kullanmak istiyorum.Aslında devir o kadarda yüksek değil sanırım (4.3:1 Dişli Devri) ne dersiniz?
  • 4.3:1 Dişli Devri
  • 4+1 BB
  • 570gr Ağırlık
  • High Power Aluminyum Makara
  • Çekiş Gücü: 12kg Maksimum
  • Biogrip Kol
  • Bakım Portu
  • Yedek Makara
  • Bir Turda Misina Sarımı: 84cm
  • Misina Sarım Kapasitesi(mm/mt): 0.43-170

200 gr kursun veyahut 250 gr kursunlarla atıldıgında artı suyun basması akıntının sıddetı artmasından dolayı malesef 4,3 devırlı makına yeterlı gelmıyor daha dusuk devırlı makınaların kolu ve gucu daha cok fazla oldugundan oturu dusuk devırlı makınaları tercıh edıyoruz ızmıre daha once hıc gıtmedım bu yuzden nasıl makına kullanıyorsunuz bu konuda pek bılgım yok ama forumlardan bakındıgımda genelde yuksek devırlı makınaları tercıh edıyorlar.

Açık söylemek gerekirse
Bu kadar eski bir modeli tavsiye etmem
Marka iyi ancak model Eski
Hemde çok eski Bence

O fiyatlara çok güzel makineler bulabilsiniz diye düşünüyorum

Saygılar

Peki O fiyatlara çok daha güzelleri derken bir tavsiyeniz olur mu?

Peki O fiyatlara çok daha güzelleri derken bir tavsiyeniz olur mu?

Bende amatör olarak takılıyorum
Makineleri tanıyan bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Benim yerime Onlar tavsiye verse daha mantıklı.
Kullanan performansını bilen kişiler tecrübelerini paylaşacaktır

Forum bu yüzden güzel
😉

Devri bana göre cok ıyı hatta 4.1 olaydı dahada ıyı olabılırdı kursun arkası at cek ıcın ıdeal palamuta gelmez belkı

Back