ensaraydin
Daimi Üye
Takas olursa bende beastmaster 7000 xsa var..üzerine para veririm.
Takas olursa bende beastmaster 7000 xsa var..üzerine para veririm.
Burda bir halttan anlamayıp ancak habire konuşan çok fazla insan var.Çünkü forumun bazı sayfalarında kötülediler bende bu makineden almayı düşünüyordum
Görüşünüze sonuna kadar katılıyorum. Ürünle hiç ilgilenmedigi halde sırf iş olsun diye yorum yapan , ukalaca fiyat teklifi veren kişiler var.ürünü baltalamaktan başka birşey yaptıkları yok..herhalde kendi egolarını böyle tatmin ediyorlarBurda bir halttan anlamayıp ancak habire konuşan çok fazla insan var.
Sadece biraz ağırdır CI4 olan modelinden o kadar. Yoksa taşı söker getirir.
Siz forumu sürekli takip ediyorsanız, kim usta kim bişeyden anlamaz çözmüş olmanız gerekir.
Size göre bu işlerden anlayan 3-5 kişiye sorun, gerekli cevabı alırsınız. Yoksa makineyi kullanmadığı halde ordan burdan duyup yorum yapan çok var.
Ben amaçlarını da anlayamıyorum ama, ya dediğiniz gibi can sıkıntısı, ya vakitleri bol ya da reklamın iyisi kötüsü olmaz diye kendi reklamlarını yapıyorlar.Görüşünüze sonuna kadar katılıyorum. Ürünle hiç ilgilenmedigi halde sırf iş olsun diye yorum yapan , ukalaca fiyat teklifi veren kişiler var.ürünü baltalamaktan başka birşey yaptıkları yok..herhalde kendi egolarını böyle tatmin ediyorlar
Bazılarıda ürünün fiyatını öldürüp., bu ürünü almak isteyen tanıdık arkadaşları varsa onlara kıyak yapmaya çalışıyorlar gibi de düşünüyor insan.Ben amaçlarını da anlayamıyorum ama, ya dediğiniz gibi can sıkıntısı, ya vakitleri bol ya da reklamın iyisi kötüsü olmaz diye kendi reklamlarını yapıyorlar.
Neyse herkes az çok biliyor zaten, kim niye yapıyor, biz devam edelim, çok ta takılmayalım 👍
ci4 ek ne sağlıyor?guzel makina hayirli satişlar
cı4 ü lazim bana 🙂