Shimano ULTEGRA 14000 XSE ve XSD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan siprus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu makineyi daha önce aldığım shimano aerlex surf tele 4.50m 200gr surf kamış ile kombinledim.
makineye ayrıca 0.15lik kendo 8x surf ip sardım, 0.15 in önüne şok yapmak gerekirmi daha kalın bir ip misina veya flurocarbon kalın bir misina ile...

henüz bir atışım ve çekişim olmadı 🙂 sonucu merak ediyorum.

WhatsApp Image 2024-10-24 at 22.19.12.jpeg

bu makineyi daha önce aldığım shimano aerlex surf tele 4.50m 200gr surf kamış ile kombinledim.
makineye ayrıca 0.15lik kendo 8x surf ip sardım, 0.15 in önüne şok yapmak gerekirmi daha kalın bir ip misina veya flurocarbon kalın bir misina ile...

henüz bir atışım ve çekişim olmadı 🙂 sonucu merak ediyorum.

125254 dosyayı görüntüle
0,23mm ip ile 10 metre şok yapman gerekir.

herkese selam,
shimano aerlex surf tele 4.50m 200gr surf kamışımla ilk atışımı 140gr kurşun ile yaptım, gayet güzel ve rahattı atış, ilk denemede çok asılmadım açıkcası.

ikinci atışımda ise asıldım ve 0.15lik ip misina patladı 🙂 önüne şok yapmamanın sonu...

shimano aerlex tele surf kamışı oldukça iyi buldum kullanmak isteyenlere önerebilirim. sonraki atışlarımda kurşun ağırlığını düşürdüm yanımda şok yapacak misinam yoktu balığa çıkarken almak aklıma gelmedi ama 0.15 te günü kurtardı.

balıkta sıfır çektim hatta yemleri yedirmedim hepsi geri geldi. sanki denizde balık çekilmiş. yer ayvalık.

Dosyalar

Back