Shimano Yedek Kafa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kayaloo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kayaloo

Yeni Üye
Tepki
3
Ödül
5
Makinam shimano sienna 4000 FE...
yedek kafa arıyorum nerden bulabilirim ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olrsa sevinirim teşekkürler...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Makinam shimano sienna 4000 FE...
yedek kafa arıyorum nerden bulabilirim ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olrsa sevinirim teşekkürler...

Foruma hosgeldiniz.. bende uzun zaman shimano makinem icin yedek kafa aramistim, sonunda hollanda’dan siparis etmistim ve 10 gun icerisinde gelmisti.. sizin makinanizinda var ancak kendisi daha uygun makinenin 🙂 sitenin linkini veriyorum, biraz kurcalayin bence.. (link)

Foruma hosgeldiniz.. bende uzun zaman shimano makinem icin yedek kafa aramistim, sonunda hollanda’dan siparis etmistim ve 10 gun icerisinde gelmisti.. sizin makinanizinda var ancak kendisi daha uygun makinenin 🙂 sitenin linkini veriyorum, biraz kurcalayin bence.. (link)

Eywallah hocam. Ben 139 tl ye almıştım makinayı 🙂 distribütörlüğünü yapan firma ile bir görüşmeyi düşünüyorum belki bi önerileri olur...
birde orta karar fiyatla alabileceğim örgü misina tavsiyeniz varsa çok makbule geçer. Kamışım 2.40 shimano albina 15-40 atarlı , makina shimano sienna 4000 fe. Teşekkür ederim

Kafa almaktasa bi makine daha almak mantıklı duruyor
Daiwalarda artık yedek kafa koymuyor gecen procasteri 175e sattim 2 kafali idi satmasamiydim bilemedim

@Kayaloo ustam catanaların kafası uyuyor siennaya . Benim amcanın catanasından kalma vardı ben taktım oldu sorun yok . İlk önce çevrinize olmadı buraya ilan açın illaki eski bir catana kullanıcısı bulursunuz .

@Kayaloo ustam catanaların kafası uyuyor siennaya . Benim amcanın catanasından kalma vardı ben taktım oldu sorun yok . İlk önce çevrinize olmadı buraya ilan açın illaki eski bir catana kullanıcısı bulursunuz .

Olabiliyorsa iyi valla...ben uymaz diye tahmin etmiştim hocam... siz sonuç aldığınıza göre denemeye değer . Tşk

@Kayaloo Ben kullanıyorum sıkıntı olmadı . Catana dan uydurduğum plastik olan kafa (metal olanı ne yaptığını bilmiyor) ile istavrit gibi ufak avlar için . Spin dede kullanıyorum siennayı spine de orjinal kafasını kullanıyorum . Sıkıntı yok şuana kadar

4000 lik Exage, Nexave ve Catanaların makaraları,elinizde ki makinaya 1 e 1 uyumludur diye biliyorum. Buna Sedonayı da ilave edebilirsiniz.

Back