Shock Leader Düğümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan γavuz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eline sağlık güzel video olmuş. Aslında hiç bir düğüm zor değil sadece biraz pratik yapmak lazım ayrıca uzun süre yapmaz ise insan unutuyor. O nedenle arada sırada pretik yapmakta fayda var. O kadar zor dediğim düğümler oldu şimdi ayak üstü yapabiliyorum. 🙂

bu yildirayin yaptigi zormus beceremedim 🙁
İlk yapmaya çalıştığım zaman benimde zorlandığım bir düğümdü , sürekli tekrar ile el alışkanlığı kazanılabilir.

İpi ip ile şok yapıyorsanız mahim çok güzel oluyor , yapılması da diğer düğüm çeşitlerine göre daha kolay.

bu yıldırayın yaptıgı shocku spinde veya surfda kullanamazsın.. jiğde kullanılan shock düğümü diyin bana onuda yapim video yükleyim ayipsiniz.. bu düğüm kötümü katiyen ama farklı düğümlerde var tabi

Yavuz eline sağlık.İki düğümde Üsküdar menşeyli ,senelerdir biz böyle kabul ettik.Bir üsküdarlı olarak ikisinide kullanıyoruz..Yanlız bir şey belirtmek isterim Yıldıray'ın yaptığı düğüm hem surf,hem spinde senelerdir kullanılıyor.
Ve çok kuvvetlidir ayrıca jig avcılıkta kullanan üstüdlarımızda yaygındır.
Ben 3 senedir bu düğümü kullanıyorum.
Emeğin için teşekkürler yeni videolarını bekliyoruz.
Sevgi ve muhabbetle.

tşkler eşref abim.. yanlız bişe eklim yıldarın düğümü çok sağlam ve kullanıslı hemfikirim bunda.. yanlız sonda attıgı 5/6 ilmek veya düğüm diyim makinanın yüzük kısmına takılabiliyor surf vede spinde

Back