Shore jig denemeleri ve teknikleri

togay yurtsever

Aktif Üye
Tepki
160
Ödül
53
Selamlar.
Spin avcilgiyla bir yandan uğraşırken bir yandan da shore jig e merakim basladi ve bununla ilgili bir takim yaptim.
2.90 colt sniper kamis ve stradic hagane 5000 makinayi kombine ettim.
Bu konuda tecrübesi olan arkadaslardan ricam konuyla ilgili ne gibi teknikler kullaniyorlar.yapmamız gereken ya da yapmamamiz gerek seyler varmi? Bunlari öğrenmek istiyorum.
Mesela benklips kullaniyorum ama her aksiyon vermemde ip halkaya takiliyor ve düğüm oluyor.ne yapabilirim?
Klips kullanmazsam da yem degistirmek zor ve her degistirme de ipten bir parca kisalmak gerekiyor.
Bunun gibi sorunlar,cozumler gibi deneyimleriniz varsa paylasirsaniz sevinirim.

Togay bey stradic hgn 5000'i Türkiyeden mi aldınız? Eğer öyleyse nereden ne kadara aldınız acaba? Özel mesajla cevap verseniz de olur 😉 Ben de shorejig için aynı makinayı almayı düşünüyorum, bu nedenle hem makinayı nereden ne kadara aldığınız hem de makina hakkındaki izlenimleriniz ve tecrübeleriniz benim için çok önemli 😉

Merhaba,

Ben shore jig yemi olarak shimano waxwing sahteleri kullanıyorum. Normal spin takımlarıyla, atıp dibe değmesini bekliyorum. Sonra bazen yavaş bazen hızlı sarıyorum. Aksiyona gerek kalmıyor. Bu yöntemle, Fethiye'de, Datça Mesudiye'de ve Adrasan'da 6 gün shore jig yaptım ve 3 balık kandırdım.

Back