Shore jiggin

yasinbyk

Üye
Tepki
37
Ödül
23
Cümleten selamın aleyküm aranızda yeniyim ve bir konuda muallakta kaldım yardım istiyorum shore jige bayağı merak salmış durumdayım ve makine olarak gözüme shımano nasci 5000 ve okuma azores blue 55 i kestirdim bu ikisi arasında kararsız kaldım farklı bir makina önerisi de alabilirim ve aynı zamanda kamış önerisi de alabilirim şimdiden teşekkürler rastgele

Hoş geldiniz Yasin Bey ,
Öncelikle keyifli forumlar dilerim.

Okuma azores blue 55 hakkında bir bilgim yok , Fakat shimano nasci 5000 arkadaşım kullanıyor , gayet memnun.
Eğer stoklarda bulabilirseniz , Shimano Stradic FJ serisi de Shore Jig için güzel bir tercihtir.

Ama bence bu av disiplininde , makineden önce kamış seçimi daha fazla önemlidir.
BALIĞI MAKİNE DEĞİL... , KAMIŞ ÇEKER....! 😉 Ayıca , jig'e aksiyon vermede , baş rol kamışındır.
Bence elinizdeki mevcut bütçeye göre önce kamışı seçip , sonra makineyi seçmek daha yerinde olacaktır.

Hoşbuldum teşekkür ederim peki sizin kamış olarak bir öneriniz var mıdır ? Yani çok aşırı bir bütçeye çıkamıyorum fakat almışken de hobimizi zulüme çevirmek istemiyorum makine ve kamış için toplamda bin lira gibi bir bütçe ayırabildim

Back