Ben de bu kamışı kullanıyorum demek isterdim ama yasaklardan dolayı kamışı daha suyla buluşturamadımSavage gear mpp 90 değerlendirebilirsiniz
Kamışı, Penn Slammer III 4500 ile kombinledim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben de bu kamışı kullanıyorum demek isterdim ama yasaklardan dolayı kamışı daha suyla buluşturamadımSavage gear mpp 90 değerlendirebilirsiniz
kamıştan vazgeçtim baya sıkıntı yaratığını duydum zaten zor bir av sakatlık çıkarmayalımOkuma Salina Sea Spin kamışı kullanan birisi olarak kamışla ilgili şunları söyleyebilirim özellikle halkaları Fuji Gold serisi çok güzel görünümleri var fakat çok da hassaslar en ufak bir darbede porseleni kırılıyor ( tecrübe ile sabit) kamışın kendisi de teknoloji olarak eski ve ekonomik kamışlar grubunda olduğu için ağırlığı kullanım aşamasında size ciddi sıkıntılar çıkarabilir , ben okuma Salina SA-30 ile kombinlemiştim ki sizin seçtiğiniz makinadan daha hafif yanlış hatırlamıyorsam, takımın ağırlığından dolayı kamışı elden çıkarmıştım.
kamışı aldım bencede teşekküler20-60 gr atarlı bir kamışı 60 Gr zorlar bence.Daiwa Legalis Shore Jigging 290 cm 28-84 gr daha mantıklı gibi
makina olarak hangi modeli kullanıyorsunuzDaiwa procaster game 300cm 60-120 gr kamisi tavsiye ederim. Yillardir kullaniyorum ve cok memnunum
PENN efsane ve gerçekten bu av stili için seçilmiş özelliklerde sıfır hatasızBen de bu kamışı kullanıyorum demek isterdim ama yasaklardan dolayı kamışı daha suyla buluşturamadım
Kamışı, Penn Slammer III 4500 ile kombinledim.
Daiwa Fuego 4000H (LT olmayan model)makina olarak hangi modeli kullanıyorsunuz
Kesinlikle katılıyorum. Gücü, sağlamlığı, hafifliği... herşeyi ile shore jig makinesi bence de.PENN efsane ve gerçekten bu av stili için seçilmiş özelliklerde sıfır hatasız