Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shore Jigging / Heavy Spin Hakkında

Halitr3

Üye
Adı
Halit metin
Kan Grubu
O Rh Negatif
bende mpp90 kullanıyorum caperlan khaous 5000 power ile gayet memnunum tavsiye ederim.

yhymskrn

Aktif Üye
Adı
Yahya
Daiwa Legalis aldım 290 cm 28-84 kullanmadım ancak sağlam bir yapı sert ama ucdan esneyen artı bir durumu söz konusu bazı arkadaşlarım Savage Gear kamışların ortadan esnediğini ve zamanla o esnekliğin çok daha fazla arttığını söylediler ki bana da öyle geliyor aslına bakarsanız kamıştan daha önemlisi makina daiwa BG 4000 H bir türlü bulamadım bu makinayı almak istiyorum bakalım bu makinanın başlangıç için iyi bir seçim olduğunu yabancı forumlarda dile getiriyorlar burda kullanan arkadaşlar varmı ?

yhymskrn

Aktif Üye
Adı
Yahya
Okuma Salina Sea Spin kamışı kullanan birisi olarak kamışla ilgili şunları söyleyebilirim özellikle halkaları Fuji Gold serisi çok güzel görünümleri var fakat çok da hassaslar en ufak bir darbede porseleni kırılıyor ( tecrübe ile sabit :p) kamışın kendisi de teknoloji olarak eski ve ekonomik kamışlar grubunda olduğu için ağırlığı kullanım aşamasında size ciddi sıkıntılar çıkarabilir , ben okuma Salina SA-30 ile kombinlemiştim ki sizin seçtiğiniz makinadan daha hafif yanlış hatırlamıyorsam, takımın ağırlığından dolayı kamışı elden çıkarmıştım.
kamıştan vazgeçtim baya sıkıntı yaratığını duydum zaten zor bir av sakatlık çıkarmayalım :)

yhymskrn

Aktif Üye
Adı
Yahya
Ben de bu kamışı kullanıyorum demek isterdim ama yasaklardan dolayı kamışı daha suyla buluşturamadım :(
Kamışı, Penn Slammer III 4500 ile kombinledim.
PENN efsane ve gerçekten bu av stili için seçilmiş özelliklerde sıfır hatasız