Sıcak Fırsatlar Ve Ikinci El Bölümünün Hangi Hali Ile Devam Etmesini Tercih Ediyorsunuz ?

Sıcak Fırsatlar ve İkinci El bölümünün hangi hali ile devam etmesini tercih ediyorsunuz ?

• Sıcak Fırsatlar ve İkinci El kısmı eski haline dönülsün

• Sıcak Fırsatlar ve İkinci El kısmı kategorili yeni hali ile kalsın

• Toplam katılım
    158
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bence ikisi birden olsun. Isteyen ona isteyen öbürkune baksın.
Birde konu açan istedigi zaman iptal etsin, satıldığı zaman satıldı yazsın yada ilaninı silebilsin. Ama ilk açılışta yönetici onayı mutlaka alınsın. Böylece yonetıcilerin yüküde hafifler

Son düzenleme:
Eskisi çok karışıktı çöplük gibiydi yenisi derli toplu, kategorili ayrı ayrı daha iyi en alttada güncel ilanlar sıra sıra olmalı

Eskisi çok karışıktı çöplük gibiydi yenisi derli toplu, kategorili ayrı ayrı daha iyi en alttada güncel ilanlar sıra sıra olmalı

Çopluk tabiri guzelmis 🙂 Ben sahsen ille de sunu alayim diye bakmiyorum bu bolume. Gozume carpan urunleri inceliyorum. Hic aklimda yokken bir sahte goruyorum mesela. Ama yeni hali de aklnda olacak da ihtiyacin olacak da oyle o bolume bakacaksin. Bence eski sistem saticilar icinde avantajli bu yonden.

Yenilik , güncellik her zaman iyidir . Her şey daha derli toplu oldu bence . Eski sistemde aradığımı bulabilmek için uğraşmak zorunda kalıyordum . Ama şimdi nereye bakmam gerektiğini biliyorum . Teşekkürler emeği geçen herkese ...

Okunma 742
Ankete verilen oy sayısı ise 102

Lütfen düşüncelerinizi ankete yansıtalım

İlginiz için teşekkürler

iyi akşamlar

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back