Sıcak Fırsatlar Ve Ikinci El Bölümünün Hangi Hali Ile Devam Etmesini Tercih Ediyorsunuz ?

Sıcak Fırsatlar ve İkinci El bölümünün hangi hali ile devam etmesini tercih ediyorsunuz ?

• Sıcak Fırsatlar ve İkinci El kısmı eski haline dönülsün

• Sıcak Fırsatlar ve İkinci El kısmı kategorili yeni hali ile kalsın

• Toplam katılım
    158
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bana kalırsa şu sitede yenilik yapmayın bir yenilik yaptınız birinin lafıyla iyi kötü diye daha bu böyle 1 hafta 10 gün gider... orjinalini bozmayın sitenin.... birde böyle toplu olmuş aradıgımızı buluyoruz diyenler var aradığın şeyi biliyorsan ara kısmından zaten buluyorsun.. Şu an şayet ikinci el kısma girişler görülüyorsa azalmıştır neden millet öyle sayfalar içinde gezmeyi sevmez.. tek sayfa olacak alt alta bişi bakıyorsan başka bir şey seni cezbeder fiyatı uygun gelir onu alırsın.. Bu yeni haliyle hem satışı kesmiş oluyorsunuz hemde eminim ki site girişleri azalacaktır benım düşüncem bu...

Arkadaşlar ,

Açılan konu bir tartışma konusu değil.

Düşüncelerinizi paylaşıyorsunuz, eyvallah teşekkür ederiz.

Ancak konuyu tartışma boyutuna getirmemenizi rica edeceğim.
Sonuç itibarı ile anket yapıyor ve ona göre hareket edeceğiz.

İyi akşamlar

Yeni hali güzel. 👍
Ben sadece kamışlara ve makinelere bakıyorum, ama ıvır zıvır sahte ilanlarının arasında benim aradığım ilanları cımbızla ayıklamam gerekiyor.
Şu anki durumda hiç sahte ilanı görmemek gayet iyi oldu benim için. 👍

Eski halinde ben mesala makine arayacam ama kaç sayfa gezmem lazım makine bulmak için çünkü ilanların çoğu sahte ilanı birde daha önceden baktığım bir ilanı yeniden bulması çok zor oluyor kaçıncı sayfaya düşmüş belli değil bazen aramaktan sıkılıp kapatıyorum forumu, samanlıkta iğne aramaya benziyor ama yeni hali çok pratik

Yeni hali üstte katagori şeklinde olsun eski halide altta yine kalsın, eskiye bakmak isteyenler altta eskiye baksın yeniye bakmak isteyenlerde üstten kategori seçip yeniye baksınlar, yani herkesin gönlü olsun ne şiş yansın ne de kebab, ayrıca yeni halinde satışlar azalır düşünceside bence yanlış çünkü forumun amacı ticaret yapmak değil maksatı ticaret olanlar sahibibdene let go'ya facebook'a ilan versinler ikinci eldeki amaç eldeki kullanılmayan fazla malzemeleri elden çıkarmak

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back