Melih Peker
Daimi Üye
Kim ayırdı acaba ? Tüm soruların cevabı orda gizli aslında 🙂Sahil güvenlik askeriyeden ayrıldıktan sonra balık nüfusunda büyük düşüş yaşandı.
Kim ayırdı acaba ? Tüm soruların cevabı orda gizli aslında 🙂Sahil güvenlik askeriyeden ayrıldıktan sonra balık nüfusunda büyük düşüş yaşandı.
Böyle şeyleri tasvip etmesem de bazen anladığı dilden konuşmak gerekiyor işte..eşkiya demek uygundur o zaman abi bunlara sarayburnun da denk gelmişti bizim örgütlenmenin gözünü seveyim 20 küsür kişi 180 220 gram arası palamuta kurşun arkası çalışır gibi tekneye çalıştık 🙂 cam çerçeve kalmadı eşkiyada daha da gelmedi ( 4 defa aynı kıyıdan bilerek takımları kesti aynı gün içinde )
burda vururlar adamı öyle yapsakeşkiya demek uygundur o zaman abi bunlara sarayburnun da denk gelmişti bizim örgütlenmenin gözünü seveyim 20 küsür kişi 180 220 gram arası palamuta kurşun arkası çalışır gibi tekneye çalıştık 🙂 cam çerçeve kalmadı eşkiyada daha da gelmedi ( 4 defa aynı kıyıdan bilerek takımları kesti aynı gün içinde )
Orası neresi söyle bize toplu halde surf takımlarımızı 200 gr kurşunlarımızı alıp gelelim =))))) hahahaburda vururlar adamı öyle yapsak
kaç kişiyi vurucak 🙂 kıyı ordu gibiburda vururlar adamı öyle yapsak
başkası hakkında suç isnat etmekte suçtur. Liman mendirekleri girişi 100 metre içerisinde/etrafında ağ atmak yasaktır, 4/1 tebliğ eklerinde şehir şehir 500 metre içerisine ağ atmanın yasak olduğu dere ağızları listesi vardır. Buradan da bakıp ihbarı düzgün bir şekilde ifade ederek verirseniz, hava koşullarıda uygunsa sahil güvenlik gelecektir. Mümkünse tekne adını da alırsanız daha kolay bir şekilde çözümlemiş olursunuz.Liman içi girişi ve dere ağızlarına ağatmak kanunen yasak
şikayet ederken adam silah çekti diyeceksin okadar hemen gelirler..
En temizi eğer yapabiliyorsanız bir metal çengel bir de sağlam ip alıp ağı çekeceksiniz bir güzel yakacaksınız , derelerde & göllerde ağ atanlara bu yöntemi uygulayanlar olduğunu görüyorum. Evet hoş değil ama canı yansın en azından bir süre ağ vs atamaz.
uslanmazlara cevap olur vole hariç bırakma ağ kıyıdan uzak olmalı...Yakmadık ama. Arabada bulunan çamaşır ipleri ile balıkçı barakalarından topladığımız metalleri bağlayıp ağa fırlatıp üç dört yerden taktık ağlara. Sabah balıkçılar söyledi. Çok küfür etmişler bunu yapanlara sözde. Ağlar bayağı zarar görmüşmüş. Bizde alanen sayıp sövdüğümüzü iletin kendilerine dedik. Gece 8 gibi kıyıya yayıyorlar ağları. Mesafe taş çatlasın kıyıya 10 metre. Olta atmanın imkanı yok. Sabah gün doğmadanda gelip topluyorlar.
Keşanda gökçetepe barınağını bilen varsa görmüştür. Barınakların sol tarafı ufak deredir. Dip çakıl. Seriyorlar ağları geceden derenin ağzına. Sonrada millete küfrediyorlar.
Valla kimse kusurabbakmasın. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
Kısmetse önümüzdeki yazda aynı şeyi yaparlarsa. Sözüm söz videosunu çekip paylaşırım burada.
Bu sefer 3-4 yerden çengelleri ağlara takıp araba ile çekip kıyıda vericem ateşe.