Sıkışan Olta Kamışına Dair Kesin Çözüm Aramaktayım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erden Eren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben anlamadım teleskopik kamışlar birbirinin içine girer bildiğim
Sıkışınca da birbirinin içine girmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birbirinin içine mi girmiyor

Birbirinin içine mi girmiyor

Benim kepçenin sapı teleskopik yük bindiği için tüm parçaların tamamı sıkça sıkışır
Birbirinin içine girmez
Tüm parçaların girdiği en kalın kısmının bir üstteki sıkışan parçadan başlayarak sırası ile dikine yere vurdun mu sıkışan parça kamış zarar görmeden içine girer vurduğum zeminin tahta olmasına dikkat ederim

@murattp
Murat abi selamlar öncelikle. Bir Erol fırtınası savuşturduktan sonra bak bu başlıkta buluştuk bu kez. 🙂

Abi kapatırken iç içe geçiyor ya, işte o işlem olmuyor, dolayısıyla kamış kapanmıyor. Türlü türlü yolu denedim (Ömer'in soğutucu önerisi hariç, zaten onu da hafta sonu almak zorundayım artık.) ve olmadı, girmedi gitti.

Bu sıkışmaların sebebi tuz birikmesi olabilir.
Kamışları kapatmadan önce temiz bir bezle iyice kurulamakta fayda var.
Bu önerinin sıkışan parçaları açmaya faydası olmayabilir ama sıkışmaması için faydalıdır.

Şimdi herşey eskisi gibi çok güzel.
Çok zehirli birisi
Sıkışan alt parçayı sıkıca tutup sertçe yere vur kırılmaz filan girecektir içine sıkışmayan parçaları içiçe en alt ve kalın kısma normal şekilde yerleştirdikten sonra içine girmeyen parçayı tutarak dikine yere vur kum tanesi vs bir şey sıkıştırmıştır

Kamış noldu

Biri kırıldı, henüz 2 kez hani belki atladıysam 3 kez ava çıkmış ve kullanlmış olan ise öyle duruyor banyoda.
Sene 2025 üstadım ve bu kadar basit bir konuya dair çözüm üretemiyoruz.

Biri kırıldı, henüz 2 kez hani belki atladıysam 3 kez ava çıkmış ve kullanışmış olan ise öyle duruyor banyoda.
Sene 2025 üstadım ve bu kadar basit bir konuya dair çözüm üretemiyoruz.

Sıkışan kamışları açmak için Üsküdar yıldız balıkçılık bir aparat getirmişti bir zamanlar
Yolun düştüğünde bir sor istersen

Benim de sorunum tam tersi, kamış çok kullanılmaktan ötürü birleşim yeri birbirine oturmuyor. Soğudum kamıştan sinir ediyor beni ben de attım evin bir köşesine

Sıkışan kamışları açmak için Üsküdar yıldız balıkçılık bir aparat getirmişti bir zamanlar
Yolun düştüğünde bir sor istersen

Abi Üsküdar'daki balıkçılara bunca senedir yalnızca 1 kez gittim. Oraları, o trafiği ve kalabalığı hiç sevmiyorum.

Back