Şile, Ağva, Kerpe, Kefken Balık Durumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemreis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğru diyosun abi denicem artık

şilede istavrit akşam ezanindan 15dk önce kiyilar gündüz kalkana olta at kefal bolca var
bayat yem takarsan şansin articaktir melih

Abiler Şile de henüz balık yok(belki vardır ama biz tutamıyoruzdur ama zannetmiyorum😉 ).limanın içinde ufak hareketlilik var ama ufak balıklar hep..Büyük limandanda çapari attım ama tık yok.Maşatlık'a gittik fakat çok dalgalı olduğu için çok duramadık.rapor bu kadar 🙂

evet şilede durumlar nedir arkadaşlar forum içinde konu açmıştım şilede çadır düşünüyorum diye bu yüzden raporlara ihtiyacım var

evet şilede durumlar nedir arkadaşlar forum içinde konu açmıştım şilede çadır düşünüyorum diye bu yüzden raporlara ihtiyacım var

şile ve cevresinde kiyilar çok soğuk 9c gibi bir soğukluk söz konusuydu 1haftadir
kanal oynamiş denilir..
11/08/2011 tarihi itibariyle olan firtina sulari mevsim normalleri 23c tekrar getirdi
denizde eşkina ve levrek mevcut ama denizin durulmasi lazim
lüferi bekleyenler 30/35 gün daha beklicek sandala açiktan çingene palamutu 15gündür tutuluyo
hafta sonuna şilede denizden eşkina kalkan levrek denemeleri yapila bilir
işi garantiye alalim diyenler varsa
ağva pot deresi/agva yeşilçay/şile pot deresi/riva deresi muazzam kefal ve ilareya yapiyo
takim ve teşkilat konusunda
7m lik porselensiz göl kamişlari kırmızı renkte iğne çeşitleri şamandra bolca gübre soluncani size yetecektir herkeze şimdiden rast gele

Ağva çevresinde 2 gün boyunca denemeler yaptım. Türlü sahteler ile spin, yemli lüfer ve yemli kalkan takımları ile, vuruş bile alamadım. Teknelerden tek-tük lüfer haberleri geldi ama balık kıyılamadı. Sanırım en az 15 gün daha beklemek lazım .....

Back