Şile, Ağva, Kerpe, Kefken Balık Durumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemreis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lüfer değildir,ya minekoptur yada eşkina,zira o gece sağımızda solumuzda onlarca insan vardı sadece 1 arkadaş 1 lüfer aldı onun haricinde tek vuruş bile olmadı kimseye,Amcaoğluda başka lokasyondaydı arkadaşlarıyla onlardada tek vuruş olmamıştı
Lüfer hocam şile büyük yer bilgim yok nerde olduklarından ama hurafe rapor değil kanlı canlı 🙂

Lüfer değildir,ya minekoptur yada eşkina,zira o gece sağımızda solumuzda onlarca insan vardı sadece 1 arkadaş 1 lüfer aldı onun haricinde tek vuruş bile olmadı kimseye,Amcaoğluda başka lokasyondaydı arkadaşlarıyla onlardada tek vuruş olmamıştı

Lüfer alınıyor. Bahsettiğim içeriklerde bile var lüfer avı.

Karaburun pazar günü şampiyonlae ligi gibiydi. Cumartesi balık çıktı çünkü

lüfer açıkta çok,uzun olta ile hatırı sayılır balık alıyorlar lakin balık kıyılamıyor,illaki kıyıdan da alanlar var doğru yer ve zamanda denk gelen 1-2 tane anca alırsa alıyor gerisi hikaye,uzun bir hat üzerindeyiz sağımız solumuz olta atanlarla dolu oluyor sürekli millet birbirini kontrole geliyor,herkezde aynı cevap tek vuruş dahi olmadı,aynı anda orada akrabalarım ve arkadaşlarla 3-4 farklı meraya dağılıyoruz,cep telefonları ile anlık haberleşiyoruz,verilen bilgiler hep ya vuruş alamadık yada bir tane denk geldi şeklinde eskisi gibi bereketli ve bol av yok,yemin iri olacak açık atacaksın birde kısmetin varsa belki 1 balık alacaksın,tabi havalar müsaade ettiği sürece devam edeceğiz illa o balık denk gelecek

lüfer açıkta çok,uzun olta ile hatırı sayılır balık alıyorlar lakin balık kıyılamıyor,illaki kıyıdan da alanlar var doğru yer ve zamanda denk gelen 1-2 tane anca alırsa alıyor gerisi hikaye,uzun bir hat üzerindeyiz sağımız solumuz olta atanlarla dolu oluyor sürekli millet birbirini kontrole geliyor,herkezde aynı cevap tek vuruş dahi olmadı,aynı anda orada akrabalarım ve arkadaşlarla 3-4 farklı meraya dağılıyoruz,cep telefonları ile anlık haberleşiyoruz,verilen bilgiler hep ya vuruş alamadık yada bir tane denk geldi şeklinde eskisi gibi bereketli ve bol av yok,yemin iri olacak açık atacaksın birde kısmetin varsa belki 1 balık alacaksın,tabi havalar müsaade ettiği sürece devam edeceğiz illa o balık denk gelecek
Hocam beni forumda bilen bilir emin olmadığımı yazmam iyi niyetim ile size bilgi geçmek istedim resmi burada paylaşmayacağım çünkü av benim değil size yazdığım günü sabahında gönderdiler kumdan surf avı yemleri mutlaka tazedir ve izmarit tir balıklarda gayet lüferdi he denk gelmiştir sürü oturmuştur onu bilemem..

Rastgelsin.

Ömer bey ,Estagfurullah yanıltıcı bilgi diye birşey demek istemedim,kilometrelerce bir sahil şeridi illaki bir yerinde balık kıyılayacaktır,demek o gün o arkadaşların bulunduğu meraya denk geldi ama genelde bir kısırlık var bu sene meralarda

Emin Bey ben size Youtube'da izlediğim ve bizzat Ekim 2025 takvimli avlardan bahsediyorum. Yani burada av bile benim avım değil ki hani dediğiniz üzere hikaye anlatayım ya da kendimi övmek adına abartmış olayım. Ki zaten ben kendi avlarımın %90 hatta tamamına yakınını tarihli fotoğraf ve video görselleriyle birlikte paylaşmaktayım bu forumda.
Bunca yıldır kıyıdan bir kez olsun dişliye atmamış biri olarak tek gayem emek sarf edenlere bilgi aktarımı, gördüklerimizi iletmek ve mera temizliği için yazıp çizmek. Yoksa zerre umrumda değil kıyıdan dişliye kim atmış, kim atmamış, kim almış kim kaçırmış.
En nihayetinde kıyıdan-karadan av kapsamında uzun senelerdir radarımda olmayan bir balık familyası ve kimin ne aldığı almadığı şahsım adına zerre mühim değil.

Bahsettiğiniz videoyu şu an izliyorum,merayı gayet iyi biliyorum,bu sene ilk 2 gece oradaydık bize sadece 1 tane iskorpit denk geldi,o meranın şile tarafında kayalıkların oradan amcaoğlu ve arkadaşları her gece olta atıyorlar şu ana kadar aldıkları tek lüfer onun haricinde vuruş dahi yok ama dediğim gibi balık bu,sen aynı yerde atarsın tık olmaz 100 metre sağında veya solunda balığın içinden geçerler birazda nasip işi galiba

Erden bey,gerisi hikaye derken siz hikaye anlatıyorsunuz zaten demedim,bu sene kumlarda çok balık yakalama olayı hikaye demek istedim,yoksa dediğiniz videoyu izledim zaten tuttuklarıda 3 lüfer sonuç gene dediğime geliyor olan balık denk gelirse bir elin parmaklarını geçmiyor,ayrıyeten bende farkettinizse kimsenin avını paylaşmadım 14 kere gittiğimiz meralardaki son durumu aktardım yoksa bana ne kimin nereye gittiği yada kaç tane balık yakaladığı,ben sadece gidecek olanlara bilgi olsun diye yazıyorum

Özellikle cuımartesi günü sağlam yağmur gösteriyor. Ege'de olsaydım çözümü mevcut idi ama burada kumsalda yağmura karşı giyecek bir çizmem olmadığından ve keza oteldeki rezervasyonum da hala açık olmasına rağmen bu hafta sonu eşkina denemesi yapamayacağım gibi gözüküyor.
Saat başı bir umutla uygulamalar üzerinden hava durumuna bakıyorum lakin durum hiç iç açıcı değil.

Back