Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ŞİLE'DE LEVREK Mİ ?

cemreis

Aktif Üye
Adı
cem seven
denildiği gibi levrek subat ayının sonunda geçiş yaptı.. takip edenler yakaladı ama şilenin yerlisi levrek peşinde koşmadı.. dışardan gelenler yakaladı.
bende gittim ama doğru zamanda doğru yerde olmadım.
ticari amaçli tekne avcılığı yapan arkadaşlarım.. levrek minekop kefal geçişlerinden haberdar etmişlerdi..
nisan mayıs gibi tekrar bekleniyo geçişler..
bu sene karadeniz 2ay boyunca hiç durmadı büyük fırtınalar gördü hem soğuklar hemde denizin dalgalı olması balığı kıyılara yöneltmiş olabilir..

caberia

Daimi Üye
Adı
Mustafa ÖZCAN
denildiği gibi levrek subat ayının sonunda geçiş yaptı.. takip edenler yakaladı ama şilenin yerlisi levrek peşinde koşmadı.. dışardan gelenler yakaladı.
bende gittim ama doğru zamanda doğru yerde olmadım.
ticari amaçli tekne avcılığı yapan arkadaşlarım.. levrek minekop kefal geçişlerinden haberdar etmişlerdi..
nisan mayıs gibi tekrar bekleniyo geçişler..
bu sene karadeniz 2ay boyunca hiç durmadı büyük fırtınalar gördü hem soğuklar hemde denizin dalgalı olması balığı kıyılara yöneltmiş olabilir..
Hah iste cem reis durumu ozetlemis :)) kenan ustaya selamlarimi soyle cem geldigimdd sileye ugriycam yaniniza geldigimde gorusuruz ;)

ERKAN DÖNER

Aktif Üye
Adı
erkan döner
tabiki abicim problem değil yarın ben sahaya iniyorum aslarımla bakalım neler olucak ;)

ambrosia

Daimi Üye
Şileye bende levreğe gittim ama avlağı hiç bilmiyorum hali ile güzel bir mangal ve sıfır çekip döndüm.
Birde her yerde "Balık tutmak yasaktır" yazıyordu...

ERKAN DÖNER

Aktif Üye
Adı
erkan döner
Şileye bende levreğe gittim ama avlağı hiç bilmiyorum hali ile güzel bir mangal ve sıfır çekip döndüm.
Birde her yerde "Balık tutmak yasaktır" yazıyordu...

walla abicim bende bilmiyorum ama bakacam ya :) abi ne yasağı ya denizi mi satın almışlar ? adamlar trol ve balıkçı tekneleriyle kurutuyor.Olta mı yasak ?

Aybata74

Daimi Üye
Adı
Gökhan Polat
Erkan ver gazı Aygaz yapmışsın, tık yok kıyıdan... Nisan gibi Kalkan'ı denemek lazım...

Aybata74

Daimi Üye
Adı
Gökhan Polat
balık tutmak niye yasak?
Büyük mendirekte öyle bir tabela var, yaz ayında bir çok kişi orada denize girdiğinden misina, iğne, kokmuş yemler pek hoş olmuyor hakikatten..karışan eden yok tabela olsada...Belediye boy gösterisi yapmış sadece Özcan.