Silikon karides ile mırmır avı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Btc78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Btc78

Aktif Üye
Tepki
240
Ödül
53
Merhaba,

Ağırlıkla spin ile avlanmaktayım, çantamda muhtelif maket, silikon balık, kaşık ve jig mevcut, hepsinin de uygun koşullarda iş yapacağını düşünüyorum. Ancak silikon karidese hep mesafeli durdum. Kısa bir Marmaris tatili öncesi o bölgede iş yapar düşüncesiyle alıp sahte kutusuna atmıştım bir tane, bugüne kadar da denememiştim bile. Sabah suyunda hiç aksiyon olmayınca deneyim bari diyip klipse taktım ve zeminden hafif zıplatarak ve sürüyerek atıp çekmeye başladım.
3. veya 4. atışta balık asıldı. Hiç umudum yokken gelen balık pek mücadele etmedi ama yaşattığı mutluluk anlatılmaz yaşanır tarzdaydı. Silikon karidesle mırmır almak tesadüf mü bilmiyorum ama spinin çalışmayacağı merada deneyecek aksiyon çıktı bana. Daha iyileri sizin olsun.
F67FD1B1-FD83-4C83-8E7D-2C53E5E84279.jpeg

Kesinlikle tesadüf değil bence. Yılmaz Üncü'nün avlarında da izlemiştim. Mırmır zaten bildiğim kadarıyla zeminde yaşayan kurtçuk vs. canlılarla besleniyor. Küçük jiglere ve ayriyeten su üstüne bile atlıyor. Elinize sağlık 😄.

Kesinlikle tesadüf değil bence. Yılmaz Üncü'nün avlarında da izlemiştim. Mırmır zaten bildiğim kadarıyla zeminde yaşayan kurtçuk vs. canlılarla besleniyor. Küçük jiglere ve ayriyeten su üstüne bile atlıyor. Elinize sağlık 😄.
Teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun.

Tebrikler Burak
Silikonlar mucize yemler aslında. Ortalıkta gezinen balık varsa hiç bir şey olmasa bile silikona saldırıp kuyruğu koparıyor ki o bile müthiş heyecan..
LRF icad olduğundan beridir silikonla yakalanır mırmır.. 🙂

Teşekkürler Agartan, hiç Umut yokken gelince çok heyecanlı oldu gerçekten. Darısı isteyen herkesin başına.

Aynı mera, aynı aksiyon, aynı sahte, mırmır umudu ile çekilen balık iskorpit çıktı. Geri salındı.
7D6CD965-016A-45BC-9824-EC4610CD2927.jpeg

Back