Fisher81
Aktif Üye
Levrekte daha çok silikon topu arkasında en az 5 adet sıra sıra bağlanmış 6-7 cm civarı raglot silikonlar iyi iş yapıyor su üstünden çekiliyor yavaş sarım yapılıyor gerçekten aksiyonları çok iyi oluyor su üstünde yüzen yavru balık sürüsü oluyorlar gece beyaz ve sedef beyazı ve yeşil parlayan fosforlu olanlar gün ışıyıncada diğer renklerden oluşan karışık sıra araya bitane simli bal köpüğü olmalı mutlaka bizim burada antalyada silikonla avlananlar hep bu takımı kullanırlar
Fatih hocam merhaba,
İlk mesajda belirttiğim gibi bu silikon abimden aldığım at-çek malzemeleri arasında çıktı. O malzemeler arasında bahsettiğiniz takımlardan da var. Aslında onun için ayrı konu açacaktım ama siz şimdi konuyu açtınız buradan yazayım 😀
Abim de Antalya'da bulunduğu dönemde bu malzemeleri yapmıştı. Belki ona da oradan bulaşmıştır 🙂
Şimdi bir tane 20gr adının spirolino olduğunu öğrendiğim şeffaf bir ağırlık var. Sizin silikon topu dediğiniz sanırım içine su da doldurulabilen suyun yüzünden gelen ağırlık.
3 tane takım var. Küçük silikon ve tüylerden yapılmış ikişerli şekilde.
Çok miktarda küçüklü büyüklü farklı renklerde silikon var.
Bunlarla ilgili aklımda sorular var.
Sanırım bu yönteme sıyırtma deniyor okuduklarımdan anladığım kadarıyla 😀
Silikonları tek tek kullanmak mı gerekir yoksa abimin yaptığı gibi ikişerli şekillerde mi diye düşünüyordum. Size 5 adet demişsiniz. Dün nerede okudum tam hatırlamıyorum ama tek silikonun levrekte daha başarılı olduğunu yazmıştı birisi.
- 20gr ağırlık yeterli olur mu yoksa daha ağır bir spirolino mu alayım?
- Bu sistemle eğer merada varsa küçük silikonlarla istavrit alma şansım da var mıdır?