Silikon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cihangir cihan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cihangir cihan

Misafir
s.a suana kadar aldıgım sahteler sert sahteler ama okudugum ve bır kac vıdeoda gordugum kadarı ıle slıkon ılede guzel avlar oluyo
bende 3 bes adet daha fazla olmucak sekılde slıkon almaya karar verdım lakın o kadar cesıt boy varkı hangını almam konusunda kararsız kaldım tabı bıde tecrubem olmadıgından
slıkon kullanan arkadaslarda abılerden bı kac slıkon tavsıyesı rıca edecegım ortalama 10ıla 20 gr arası

Merhaba cihan silikon birçok sahte nin is yapmadığı zamanlar yardimci olabilir örneğin antalyada levrek avlarında sahte den çok silikon tercih edilir vede sonuç başarılıdır keza gece baracuda avlarinda da sana tavsiyem Ragot raglou 10.5 beyaz Simli, beyaz yeşil, mavi rengin tonlarını tavsiye edebilirim jig head ile ağırlığını mera ya göre ayarlayabilirsin

Bende bundan arıyorum 5,5 yada 6,5 cm siyah fondakinden lazım

Dosyalar

• IMG-20150122-WA0001.jpg
    IMG-20150122-WA0001.jpg
    56.2 KB · Okunma: 99
  • IMG-20150123-WA0000.jpg
    IMG-20150123-WA0000.jpg
    44.3 KB · Okunma: 98
Cihan bey merhaba. Arkadaşlar sağolsun değerli bilgiler vermiş. Bende levrek avında delalande picoleau den verim aldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca son dönemde daiwa duck fin shad ve savagear sandeel slug gayet güzel olduğunu söyleyebilirim.

Bir soru sorabilir miyim? Daha çok yeniyim de?
silikonu illa spin ile atıp aksiyon mu vermek lazım? Yani klasik iki üç köstekli dip oltasında atıp beklemeli av yapılabilir mi?

Back