Sinarit

tebrikler güzel bir av olmuş, sinarit benimde hayalimdeki balık bir gün mutlaka oltama takılacak.. 🙂 emeğinize sağlık..

bu arada hatay da balon balığının buradaki balıkçı arkadaşların yenir dediği türünü (yeşil diyorlar) tüketiyoruz..

Teşekkürederim rast gelir inşallah.Bu aylara dikkat balığın kıyıya yaklaştığı aylar.

Valla herkez birşeyler diyor ben yiyorum birşey olmadı şeklinde ama sinarit grida mercan varkende herhalde balonda yenmez derim ben.Şahsi görüşüm bu. Ayrıca Yine bu bölgeye yolunuz düşerse bende Demre'de yaşıyorum beklerim.

Sanki bile bile lades olmak gibi geliyor bana ve ben de yemem diyorum 🙂

Balık peşinde olmayı çok seviyorum ve çok geziyorum. İnşallah, neden olmasın, bir gün yolumu o tarafa çevirebilirim. Öyle bir durumda hem tanışmış hem de bir iki satır hoş sohbet etmiş oluruz 😉

Her zaman rast gelmesi dileklerimle, sağlıcakla kal...

Tebrik ediyorum abi güzel balık 🙂 kış sezonu geldi tatilciler denizden elini çekti böylece trofe haberleri gelecektir Akdeniz'den 🙂

Sanki bile bile lades olmak gibi geliyor bana ve ben de yemem diyorum 🙂

Balık peşinde olmayı çok seviyorum ve çok geziyorum. İnşallah, neden olmasın, bir gün yolumu o tarafa çevirebilirim. Öyle bir durumda hem tanışmış hem de bir iki satır hoş sohbet etmiş oluruz 😉

Her zaman rast gelmesi dileklerimle, sağlıcakla kal...

Teşekkürederim. İyi günler diliyorum.

Çok derin sulardan güzel bir sinarit olmuş. Tebrikler. Hep rastgelsin.

Sırtıda kenarlardan alınabiliyor. Ben pek sırtı çekmiyorum. Genelde jig yapıyorum ara arada kıyıdan levrek avı yapıyorum. O yüzden çok fazla sığ suda jig yapamıyoruz. 100 m nin altına indiğimizde oluyor.Rastgelsin.

Back