Site Düzenlemeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Alışınca kullanabilirizreklamdanne yazdığımıgöremiyorum 🙂

Bu koca reklamlar nasıl kapatılır bilen varsa bir anlatabilir mi reklama girmek mecburi sandım giriyorum çıkınca yine ekranda kocaman konu okunmuyor kapama yeri yok

Reklam konusunda bende muzdaribim, butun sayfa surekli reklam oluyor.. konuya ulasilmiyor.. asiri renkli geldi gozume, daha sade renkler secilebilir..

Hamdi bey selamlar. Reklamlar gerçekten siteyi kullanılamaz hale getiriyor. Klavye de yukarı çıkınca hiç görmeden yazıyorum. Bir de ip don reklamı çıkıyor arada bir. Hanımdan roket yemek istemiyoruz Şaka bir yana bir kaç görsel ekledim. Belki faydalı olur. Klavye açıkken durum fena. Telefonum note 5.Screenshot_20200126-204640.pngScreenshot_20200126-204255.png

Çok güzel ve çekici bir güncelleme olmuş emeklerinize sağlık.

Kullanılan tarayıcılara reklam engelleyici eklenti kurulursa sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum...

Eski site mükemmeldi bune ya heryerde reklam yazdığımız yazıyı göremiyoruz çok kötü her kese bilgisayar yok telefon olan mağdur

yeni tasarım daha güzel ama reklamdan siteyi göremiyoruz malesef 🙂0DEF1625-FEA6-4A2C-BCE8-D3D408BBD4E7.jpeg

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back