Site Düzenlemeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Örneğin 2. el bölümüne tıkladığımızda burada belli bir karakter sayısından fazla konular görünmüyor anladığım kadarıyla.
Ancak 2. resimde göründüğü gibi sıcak fırsatlar ve ikinci ele girince uzun başlıklı konular da görünüyor.

Önceki versiyonda günlük yazılan mesaj adeti ile şimdiki versiyonda yazılan mesaj adetini karşılaştırmak gerek.
Ben şahsen çok zorlanıyorum konu takibinde şuan.

01.jpg
02.jpg

Çoğu yeri düzenledim kalmış olan yerler var demek ki, denk gelirse atarsınız.
Hamdi bey uyarılarımızı sitemizin daha kullanılır ve daha güzel olması adına yapıyoruz lütfen yanlış anlaşılmasın, hata aramak için değil. sayfalarda kullanılan yazı karakteri sebebi ile siyah olanlar bile çok zor okunuyor, mavi üzerine beyaz yazı tercihi okunma ve görme güçlüğü çekmemize sebep oluyor, bunlar dikkate alınırsa memnun oluruz, kolay gelsin.

Örneğin 2. el bölümüne tıkladığımızda burada belli bir karakter sayısından fazla konular görünmüyor anladığım kadarıyla.
Ancak 2. resimde göründüğü gibi sıcak fırsatlar ve ikinci ele girince uzun başlıklı konular da görünüyor.

Önceki versiyonda günlük yazılan mesaj adeti ile şimdiki versiyonda yazılan mesaj adetini karşılaştırmak gerek.
Ben şahsen çok zorlanıyorum konu takibinde şuan.

103665 dosyayı görüntüle
103666 dosyayı görüntüle
Eski ile yenide her şey maalesef aynı olmuyor. Neden yeniye geçmek durumunda kaldık. Çünkü artık eski sürümün güvenlik paketleri ve güncellemelerini sistem yapmıyor o nedenle mecburen yeniledik. Zamanla buna da alışırsınız.

Biz alışamadık ama siz de sanki bazı şeyleri tam oturtamadınız gibi. Zamanla çözülür umarım.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz alışamadık ama siz de sanki bazı şeyleri tam oturtamadınız gibi. Zamanla çözülür umarım.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eskiyi bırakmak mecbur oldu, isteyerek değişmedik. Şöyle düşünün telefon versiyonu değişiyor siz istemesiniz de ama alışıyorsunuz. Buda böyle bir şey.

Eskiyi bırakmak mecbur oldu, isteyerek değişmedik. Şöyle düşünün telefon versiyonu değişiyor siz istemesiniz de ama alışıyorsunuz. Buda böyle bir şey.

Evet anlıyorum ama ozellikle mobilden acinca bir reklam bir mesaj cok zorlandim su anda tapatalk’a dondum -ki tapatalk’i cok sevmem. Zamanla cozeriz issallah.

Evet anlıyorum ama ozellikle mobilden acinca bir reklam bir mesaj cok zorlandim su anda tapatalk’a dondum -ki tapatalk’i cok sevmem. Zamanla cozeriz issallah.
Görmeyi ve yazmayı engelleyen reklamları kaldırdık. Bu kadar da olmak zorunda.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back