Site Düzenlemeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Merhaba Hamdi abi imzalarda aşağıdan bloklansa yazdığımız mesajlar daha rahat okunur. imzalar sanki yazdigimiz mesajlarin devami gibi duruyor cok yakin. asagidan bloklanip iki cizgi arasinda olabilir. ornek olarak asagidaki gibi mesela 🙂

----------------------------
imzalar buraya
----------------------------

Son düzenleme:
Yeni güncelleme hayırlı olsun, Hamdi abi bende profilimde ki galeriyi bulamadım artık olmayacak mı yoksa. 🙂
Birde karakterlar çok küçük ve karışık geldi.
Bu şekilde olma ihtimali hiç mi yok acaba ? (link)

Arkadaşlar kolay işler değil tasarım hele de forum işlerini bilen tam anlamıyla profosyenel hiç yok denecek durumda.

Ben teknik olarak %30 biliyorum elimden geleni yapıyorum elimden gelmeyeni de sağda solda çözüm arıyorum.

Tam 1 haftamı verdim bu işe ve işimden gücümden geri kaldım. Anlaştığım arkadaşta zaman buldukça bakıyor.

Varsa ben çok iyi anlıyorum diyen bana yazsın. Daha hostingi taşıyacağım binlerce istek geliyor, ama hepsine maalesef yatişemeyiz ve alt yapıda her isteye cevap vermiyor.

Zamanla göz alışacak bu konuşulanlar 4 yıl önce konuştuğumuz gibi unutulacak.

Sorun değil çözüm odaklı olalım.

Rastgele.

Mobil den sayfadaki gelen yorumlara giremiyorum yorumvar uyarısı var ama açılmıyor mobilden

Arkadaşlar kolay işler değil tasarım hele de forum işlerini bilen tam anlamıyla profosyenel hiç yok denecek durumda.

Ben teknik olarak %30 biliyorum elimden geleni yapıyorum elimden gelmeyeni de sağda solda çözüm arıyorum.

Tam 1 haftamı verdim bu işe ve işimden gücümden geri kaldım. Anlaştığım arkadaşta zaman buldukça bakıyor.

Varsa ben çok iyi anlıyorum diyen bana yazsın. Daha hostingi taşıyacağım binlerce istek geliyor, ama hepsine maalesef yatişemeyiz ve alt yapıda her isteye cevap vermiyor.

Zamanla göz alışacak bu konuşulanlar 4 yıl önce konuştuğumuz gibi unutulacak.

Sorun değil çözüm odaklı olalım.

Rastgele.

hamdi abi, abim web yazılımcı yardım edilecek bir şey varsa ilgilenebilir

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back