çamlıbahçedenahmet
Daimi Üye
İlahi Ahmet ağabey güzel yakıştırma 😀😀😀
O zaman ilişmeyim
ilişme derim, şarap dökülen bilgisayarlarda oluyormuş bu haşere..
İlahi Ahmet ağabey güzel yakıştırma 😀😀😀
O zaman ilişmeyim
ilişme derim, şarap dökülen bilgisayarlarda oluyormuş bu haşere..
Şarap sever sinekler demek ki ağabey 😀
İlişmeyim o vakit.
ama tuaf olan onun bilgisayara dökülmüş hepimizde görünüyor, acaba aynı zamanda virüsmüdür nedir ? sorsak bülent abiye şimdi medaratörkovar derse çık işin içinden !
Soralım ağabey soralım da bence daha güzel bir yakıştırma çıkacak gibi geliyor bana 😉
artık onada ne içirdiyse ! mendebur aynı yerde dönüp duruyor belkide tüm dünya bu kadar sanıyor .
Bülent ağabeyin sineği çok itaatkar gibi geldi bana da🙄.
sinek değilde bana kene gibi geldi dündar kardeşim yapışıp kalıyor
Merhaba değerli balıksevdam , ailem...
Gözlemlemelerim sonucu boş zamanlarımı değerli kılmak adına BALIKSEVDAM ailesine katılımımla beraber başlayan ve sizleri tanıdıkça ailem olarak gördüğüm ve bütünleşebildiğim bir platform oldu benim için balıksevdam.
Bunun değişmeyeceğini umud ederek paylaşımlarımın ve katılımlarımın süreceğini, aranızda olmaktan ciddi anlamda mutluluk duyduğumu ve aynı heyecanla duyacağımı belirtmek isterim .
Başta Süleyman ağabey olmak üzere nezdinde ;
Hamdi ağabey , Sevgili dostum Can ve yönetimdeki değerli yetkililerin şahsımla alakalı olumlu düşüncelerinden ve tabiki siz (ailem) değerli kardeşlerim ve ağabeylerim bütünleştiğim duyarlı ve bilinçli insanlar balıksevdam paylaşımcıları , Hepinize güzel dilekleriniz için bütün samimiyetimle sonsuz teşekkür ederim.
Yönetim kadrosuna seçildiğim için gerçekten gururlandım bunun altını çizmek isterim ve buna vesile olan değerli büyüğüm Süleyman ağabeyime huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum.
Bu güzelim ortamı tadında ve sıckalığında ağız tadiyla yaşamayı dilerim hep beraber, Sağlıcakla kalın değerli balıksevdam ailem.
Sizleri seviyorum iyi ki varsınız.