Sitemizin Yeni Yöneticisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinek değilde bana kene gibi geldi dündar kardeşim yapışıp kalıyor

Genelde Pc. ekranında sinek görmeye alışık olduğumuzdan olsa gerek sinek yakıştırması çıktı ortaya.
Geçen günler de forumdan bir arkadaşımız daha kişeliyormuş benim gibi ekrandan sonradan farkına varmış sarapsever bir yaratık olduğunun😀😀😀

Merhaba değerli balıksevdam , ailem...

Gözlemlemelerim sonucu boş zamanlarımı değerli kılmak adına BALIKSEVDAM ailesine katılımımla beraber başlayan ve sizleri tanıdıkça ailem olarak gördüğüm ve bütünleşebildiğim bir platform oldu benim için balıksevdam.
Bunun değişmeyeceğini umud ederek paylaşımlarımın ve katılımlarımın süreceğini, aranızda olmaktan ciddi anlamda mutluluk duyduğumu ve aynı heyecanla duyacağımı belirtmek isterim .

Başta Süleyman ağabey olmak üzere nezdinde ;
Hamdi ağabey , Sevgili dostum Can ve yönetimdeki değerli yetkililerin şahsımla alakalı olumlu düşüncelerinden ve tabiki siz (ailem) değerli kardeşlerim ve ağabeylerim bütünleştiğim duyarlı ve bilinçli insanlar balıksevdam paylaşımcıları , Hepinize güzel dilekleriniz için bütün samimiyetimle sonsuz teşekkür ederim.

Yönetim kadrosuna seçildiğim için gerçekten gururlandım bunun altını çizmek isterim ve buna vesile olan değerli büyüğüm Süleyman ağabeyime huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bu güzelim ortamı tadında ve sıckalığında ağız tadiyla yaşamayı dilerim hep beraber, Sağlıcakla kalın değerli balıksevdam ailem.
Sizleri seviyorum iyi ki varsınız.

Tekrarlar ve herkese teşekkür ederim.

Back