Sivas Alabalık Avımız

Tebrikler Ensar, harika av olmuş. yalnız sana bir kepçe şart benden söylemesi. LRF avcılığından aslında hep kepçenin önemini unutuyoruz. bu sebepten çok kilo üstü eşkina kaçırdığım oldu. İstanbula tekrar yolun düşerse LRF setin ile İstanbul'da da çok keyifli avlar yapacağından eminim. LRF den sonra artık surf takım eline almak istemezsin diye düşünüyorum. Her daim rastgele

Sevgili dostlar malumunuz tayin dolayısıyla geçtiğimiz sene Sivas’a yerleşmiştim. Burada Surf avcılığına verdiğimiz ara nedeniyle LRF disiplinine heves saldım. İlk takımı daiwa legalis 2.34 1-10 Kamışı okuma ceymar ve shimano kairiki ile kurdum. İyi seyirler

Güzel keyifli bir av olmuş gibi
Maaşallah diyelim.
Devamıda gelir inşallah.
@enginson ' un dediği gibi kepçe her daim yanında olsun 😉

Rastgelsin

👍

Tebrikler Ensar, harika av olmuş. yalnız sana bir kepçe şart benden söylemesi. LRF avcılığından aslında hep kepçenin önemini unutuyoruz. bu sebepten çok kilo üstü eşkina kaçırdığım oldu. İstanbula tekrar yolun düşerse LRF setin ile İstanbul'da da çok keyifli avlar yapacağından eminim. LRF den sonra artık surf takım eline almak istemezsin diye düşünüyorum. Her daim rastgele
Bakalım Temmuz’da Gökçe’ada tatili planlıyorum

Back