Sivrice(Çanakkale)'ye Otobüs ile Nasıl Gidilir.?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Metro Seyehat Samandıra'dan kaldırıyor arabalarını.
sPendik'ten Servisi de var doğal olarak. Truva'nın da var aslında. Çanakkale'ye giden her otobüs illa ki Esenler'e de uğrar.
Sabaha Çanakkale, oradan dolmuşla Ayvacık, Ayvacıktan Bektaş, Bektaş'tan sonra ancak otostop veya ekmek kamyonu. 🙂

Keşke ben de gelebilseydim. 🙁

Bu konu ile alakalı , Sivrice'li iki üstadtan biri mutlaka size cevap yazacaktır.

Veya yayınladığınız Kabile motel tabelasındaki telefonu arayıpta , onlardan yol tarifi almak en mantıklısı.

Çünkü Sivrice pek yol üstü olmayan bir yer. Araba ile sora sora ancak bulmuştum. 🙂

Düzeltiyorum 🙂
Sanıyorum ben sivriceleri karıştırmışım...

Biz oraya defalarca dalışa gitmiştik ama toplu taşıma aracı için uygun bir yer değil. Keşanda konaklayıp, sabah akşam 40-45 dk. yol yaparak giderdik Sivrice limana. Bence önce Keşana direk gidecek bir otobüs bulmalısınız!

Ayvacığa otobüs terminaline gideceksin, oradan bir şekilde gidersin 🙂

Ayvacığa nasıl gidersin onu yazmışlar 🙂

Ayvacığa otobüs terminaline gideceksin, oradan bir şekilde gidersin 🙂

Ayvacığa nasıl gidersin onu yazmışlar 🙂

Dur ben söyleyim.😀

Oradan karatirene pinecek son durakta ineceksin.tam karşıya geçeceksin orada var bir arsa arsada var bir yapı yapıda var bir kapı kapıda var bir çember çemberi üç sefer çalacaksın karşına çıkacak bir babo o babonun bıyıkları senden kabo.😀 işte o babo benim babo sen o baboya selam söyle o seni istediğin noktaya götürür.😀

Daha sana ne yapayım.😀

Dur ben söyleyim.😀

Oradan karatirene pinecek son durakta ineceksin.tam karşıya geçeceksin orada var bir arsa arsada var bir yapı yapıda var bir kapı kapıda var bir çember çemberi üç sefer çalacaksın karşına çıkacak bir babo o babonun bıyıkları senden kabo.😀 işte o babo benim babo sen o baboya selam söyle o seni istediğin noktaya götürür.😀

Daha sana ne yapayım.😀
Sabah sabah beni güldürdün İrfan 😀

Düzeltiyorum 🙂
Sanıyorum ben sivriceleri karıştırmışım...

Biz oraya defalarca dalışa gitmiştik ama toplu taşıma aracı için uygun bir yer değil. Keşanda konaklayıp, sabah akşam 40-45 dk. yol yaparak giderdik Sivrice limana. Bence önce Keşana direk gidecek bir otobüs bulmalısınız!

Bence şimdi daha çok karıştırdın. 🙂
Keşan'dan sonra 40-45 dk da daha Çanakkale'ye bile varılamıyor..

Kalacağın otel veya pansiyonu ararsan yardımcı olurlar Ecim, Küçükkuyu'dan bile gelip alırlar seni...

Bence şimdi daha çok karıştırdın. 🙂
Keşan'dan sonra 40-45 dk da daha Çanakkale'ye bile varılamıyor..

Ara abicim kabile moteli , madem misafirleri olacaksın, onlar da bir çözümünü bulurlar. 😀

Malum yazın oralara çok yerli-yabancı turist gidiyor. Elbet bir çözümü vardır.

Veya Orhan abi, Vedat abiyi arasan onlarda yardımcı olur.

Ara abicim kabile moteli , madem misafirleri olacaksın, onlar da bir çözümünü bulurlar. 😀

Malum yazın oralara çok yerli-yabancı turist gidiyor. Elbet bir çözümü vardır.

Veya Orhan abi, Vedat abiyi arasan onlarda yardımcı olur.

Ben zaten biliyorum ve Mustafa'ya da yazdım zaten. 🙂

Back