Sizce balıkçı olunur mu,doğulur mu?=)

birol bey darısı başımıza diyorum o zaman =) nasıl peki kullanabiliyorlar mı çocuklar,seviyorlar mı?
Oooo 8 yaşındaki kızım son 2 yıldır kendi başına takımı atıp çekebiliyor.
4 yaşındaki oğlum ise 2 kamış kırdı bile şimdiye kadar 😀

balıkçı olmak demek sadece balık tutmak demek değildir,önce çok sabırlı olmayı öğrenmek gerekir,hiç balık vurmasada çeşitli oltalar denemek ,bunları bağlamasını bilmek,nasıl yakalıyabilrim diye alternatifler üretmek bile sizin balıkçılıkta çok yol aldığınızı gösterir....
Beni tarif etmişsin abi,pek balık tutmayıp, malzeme ile uğraşan ve inatla keyif balıkçılığı yapmaya devam eden kişi 😎
Merhaba,
Daha kendim hiç balığa gitmedim tek başına, hep muratla gidiyorum,herşeyi o ayarlıyo bana sadece tutması kalıyo..çekirdeğim ve murat yanımda olunca saatlerce bekleyebilirimm sorun yok..Daha yeni üye oldum ama süper işler yapıp her yaptığımı paylaşıcam siz de not verirsiniz artık bakalım =)
Zamanla kendinde kendi işini görürsün.Aslolan balıktayken keyif almaktır,gerisi teferruat....

Birol bey oğlunuzu kızınızı öpüyorum,ablalık abilik yaparlar o zaman bizimkine,usta olcaklar o zamana kadar =) dediğiniz gibi zaman..zamanla balık konusunda kendimi dahada geliştireceğim inşallah!

Balıkçılık ve deniz sevdası kalıtımsal olmakla beraber sonradan da bulaşan ve şu
ana kadar tıp tarafından tanısı ve tedavisi olmayan aynı zamanda bulaşıcı olan
harika bir hastalıktır.Bu hastalığa yakalananların hiç birisine şifa dileyemiyorum
zaten tedavi olmak isteyene hiç rastlamadım.Rastgele.

Demekki yeterince aşılayamamışsınızz biraz daha lazımm=) ama şnu sölemeliyim ki bence iki kişii gitmek daha zevkli bana göre de =)

Çok haklısınız, zaten tek gitmemek için onu yanıma çekiyorum ya😀
Bereketli avlar dilerim..

Balıkçılık ve deniz sevdası kalıtımsal olmakla beraber sonradan da bulaşan ve şu
harika bir hastalıktır.Bu hastalığa yakalananların hiç birisine şifa dileyemiyorum

mecazi anlamda hastalık diyebiliriz evet gerçekten insana yapışan bir hastalık,ama psikolojik tramvalarda tedavi yöntemi olarakta kullanılmakta,o zaman hastalıkta sağlıkta bol balıklı günler diliyorum sizede rastgele =)

Çok doğru söylemişsiniz.. bu hastalık ilerleyip tutkuya dönüşüyor sonra
Selamlar..

balıkçı doğulmayabilir ama bilinç altında hep böyle aktivitelere yer vardır benimki mesela yaklaşık 10-11 yaşlarında başladı ama 25 yaşında bu sevdaya ulaşabildim hikayesi uzun sürer ama maddi imkansızlıklar işte kısacası balık olsun av olsun evcil hayvan olsun bunlar için hep bilinçaltımızda yer vardır onu açığa çıkartmakta biraz cesaret birazda sevgi bence...

Balıkçı doğulmasa bile, mutlaka balıkçı olunması gerekir 😛

Sizleri görünce imrendim, darısı benim nişanlımın da başına. 🙂 Bu arada bunun kalıtımsal olabileceğini düşünmüyorum. Başta ailenin, sonra da sosyal çevrenin ve yaşanılan yerdeki amatör balıkçılıkla ilgili faaliyetlerin bu tutkuyu tetikleyebileceğine inanıyorum. 🙂

hepinize katılıyorum,bahti bey sizden ekstra bi maşallah bekliyorum ama nazardan korkuyrum çünkü =))

hamdi bey sizede son derece katılıyorum =)

Back