Bence değiştirin 14-40 özellikle levrek avlarında kullanışlı olmuyor ağır oluyor aksiyonuda çok sert oluyor, alivo kamışı daha önce av bayiinde incelemiştim hoşuma gitmemişti, bütçenizi biraz zorlayın üzerine 100 lira daha koyun Daiwa Legalis Seabass 10-35gr atarlı spin kamışı alın şu an o bütçeye alınabilecek en iyi kamış, aksiyonu, atış erimi, hafifliği hepside çok iyi, özellikle su üstü sahtelere çok güzel aksiyon veriyor
Arkadaş ben sana teee en başında demiştim ama sakalımız yokki işte 🙂 o kamışı av bayiinde incelemiştim kazık gibi bir kamış zaten 14-40gr özellikle levrek avlarına ve su üstü sahtelere uygun değil, Legalis seabass o fiyata alınabilcek en iyi kamış ben iki aydır 2.60cm 10-35gr kullanıyorum keşke geçen sene piyasaya ilk çıktığı zaman alsaymışım diyorum kendimepek memnun kalmadım kamıştan, değiştirmeyi düşünüyorum. tavsiye edebileceğini kamışlar var mı. fiyat maksimum 400 tl
daiwa legalis seabass 240 10-35 sizce nasıl iş yapar mı
ah abi ah keşke sözünü en başında dinleseymişim 🙂 neyse zararın neresinden dönülürse kar kardır diye düşünüyorum.Arkadaş ben sana teee en başında demiştim ama sakalımız yokki işte 🙂 o kamışı av bayiinde incelemiştim kazık gibi bir kamış zaten 14-40gr özellikle levrek avlarına ve su üstü sahtelere uygun değil, Legalis seabass o fiyata alınabilcek en iyi kamış ben iki aydır 2.60cm 10-35gr kullanıyorum keşke geçen sene piyasaya ilk çıktığı zaman alsaymışım diyorum kendime
244'e su üstü yüzdürüken daha çok hakim olursun ama 260'ın atış erimi daha fazla olur ama aralarında çok fazla boy farkı olmadığı için ben 260 aldım ve 260'lada su üstü sahteleri çok iyi yüzdürebiliyorum çok iyi wtd yapılabiliyor, birde malzeme konusunda sana tavisye verenlerin nerede yaşadıklarına nerelerde avlandıklarına dikkat et çünkü marmara ve karadenizde 14-40 atarlı kamışlarla oralarda ağır kaşık atıp lüfer avlıyorlar 14-40 ege ve akdeniz için uygun olmuyor o yüzden çünkü ege akdenizde daha çok levrek avı yapılıyorah abi ah keşke sözünü en başında dinleseymişim 🙂 neyse zararın neresinden dönülürse kar kardır diye düşünüyorum.
bir soru daha sorayım abi 244 veya 260 boy farkı çok önemli midir? kıyıdan avlanacağım çoğu zaman suyun içine girmeyi planlıyorum.
2,60 al benceyarın kamışı alıcam ama uzunluk kısmı hala kafamda soru işareti. 244 mü yoksa 260 mı almalıyım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
abi cevap için teşekkür ederim. işin yabancısı olduğum için konuya vakıf değilim. 244 veya 260 ne farkları vardır.2,60 al bence