Sizce hangisini almalıyım

Kadir toy

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Okuma g-force spin 270 7-35

Fladen xtra flexx 270 15-40

Makina olarak arıa-30 almayı düşünüyorum kamış için arada kaldım bu fiyat yakınlarında başka önerileri paylaşmak isterseniz memnun olurum daha önce balık avı yaptım ama spin avına yeni başlıyorum Kahramanmaraşta sazan ve alabalık avlıyorum yorumlarınız önerileriniz benim için çok önemli teşekkürler

Hocam kalmışlara bişey diyemem ama Aria değilde alaris bakmanızı tavsiye ederim başlangıç için fiyat performans ürünü diyebilirim.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sazan sipinle olmaz. Her iki kamışta spinle alabalık için mepps ve küçük sahteleri atmak için uygun olmaz. Daha düşük atarlı kamışlar gerekir.
Ama şamandıra ve dip oltası kullanarakav yaparsanız, yazdığınız kamışlardan Fladen iki şekle de uygun olur. Büyük bir sazanı da makine kalamasıyla dışarıya alır diye düşünüyorum. Arkadaşlarımızın makine konusundaki görüşlerini de dikkate almak gerekir.

Okuma g-force spin 270 7-35

Fladen xtra flexx 270 15-40

Makina olarak arıa-30 almayı düşünüyorum kamış için arada kaldım bu fiyat yakınlarında başka önerileri paylaşmak isterseniz memnun olurum daha önce balık avı yaptım ama spin avına yeni başlıyorum Kahramanmaraşta sazan ve alabalık avlıyorum yorumlarınız önerileriniz benim için çok önemli teşekkürler

Bugün gittim ben kilavuzlu barajina. Köprünün oralarda kac tane mepps denedim. Gümüş baligi ve mısır da attım. Bir tane balık da gelip burnunh bike degdirmedi. Siz sazanda ne kullanıyorsunuz? Ya da yakalayabiliyor musunuz hocam? Öneride bulunursanız sevinirim.

Back