Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sizce Nasıl ?

AliBilgi

Yeni Üye
Bugün yeni set sipariş verdim kamış Okuma V System 10-40 gr ve makine Okuma Avenger 40 sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla.

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Biraz daha hafif makşne olabilirdi boşver en iyi takım enucuz iş gören takımdır

Berke Öztürkmen

Daimi Üye
Adı
BERKE ÖZTÜRKMEN
Kamış da makine de çok geçerli çok kullanılan ürünler. Kamışı kullandım. Hafifliği ve hassaslığı mükemmel. Makineyi kullanmadım ama çok tercih ediliyor. Gayet güzel ürünler güle güle kullanın.

mrt55

Daimi Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kamışta makina da gayet güzel. Başlangıç ve orta seviyeler için gayet güzel. Uygun sahtelerle güzel avlar yapabilirsin.

Selçuk KAYA

Kıdemli Üye
Adı
selçuk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Başlangıç için kesinlikle işini görür zaten 1 tane balık yakalayınca olay tamamen değişiyor daha iyisini almaya çalışıyor insan.

göcen

Aktif Üye
Adı
akın tiryakiler
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Okuma avenger 40b ben de kullanıyorum. Çok az daha hafif olsa olurmuş. İp kullanmak biraz riskli. Arada 30 40 g bir kurşun ile atıp hızlıca sarıp ipi sıkmak gerekebilir. Ben shimano catana 0.22 spin misina kullanıyorum gayet güzel çalışıyor. Trio bir tık daha iyi sanırım. Bir iki sahte kopunca hemen suçu makinede aramıştım fakat ilk yüzüğün porselenin arkadan kırılmış olduğunu gördüm. Meğer misinayı kesiyırmuş. Arada kontrol etmekte fayda var.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hayırlı olsun güzel seçimler iyi bir başlangıç ;) Bende V sytem kullanıcısıydım. Bana çok şey öğretti. Aynı zamanda AV 30 kullandım makinenin haşatını çıkardım. 40 Biraz büyük kaçmış kamışın dengesini bozar gibi ama başlangıç o kadar önemsenmez. Hâlâ elimde 2 tane Av 45 var makineler çok uzun süre iş yapar ;)

Yakın zamanda da heliosà 20 50 ye geçiş. yaptım. V sytem i de yemli ye çektim ;)

Son düzenleme:

Balıkçı Abi

Aktif Üye
Adı
ibrahim barış
Kan Grubu
B Rh Negatif
v system fiyat performans canavarıdır. makineyi kullanmadım. yorum yok. ama fena değidir heralde başlangıç için. güle güle kullan.