Sizin surf takımınız kaç gram?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yorumlardan da anlaşıldığı üzere surf takım ağırlığı en düşük ağırlık furkan kardeşimizde Shimano spin power 425 bx kamışı ile shimano kisu compe edition ağırlıkları 825gr şu anda en ağır takımda yani yorumlara göre yawruaslan kadir kardeşimizde.kullanışlı ağırlık olarak 1100gr ma kadar iş görür surf takımları sanırım.bunlara 200gr kurşun taktığımızı güşünürsek 1025gr ve 1300gr arası ağırlık çalışıyoruz.

okuma urunlerının kamıs boyları yada makına agırlıkları malesef soyledıklerı gıbı cıkmıyor farklılık gosterıyor aynı sekılde lineaeffe urunlerındede gecerlı..

Kamış : kara mamba 477 gr
Makine : kısu mg 390 gr
toplam ağırlık 867 gr

Ne kadar hafif o kadar az yorucu oluyor , tabi bunu söylerken denge ağırlığı iyi olan kamışlar'da kullanıcısını daha az yoruyor .

bu denge olayının secenekleri nelerdir yani şöyle olursa dengede olur falan açıklaya bilecek abilerimiz kardeşlerimiz var mı ?

bu denge olayının secenekleri nelerdir yani şöyle olursa dengede olur falan açıklaya bilecek abilerimiz kardeşlerimiz var mı ?
Denge olayı tamamem kamışın imalatı ile alakalı .
Bazı kamışların arka ksımların'da denge ağırlıkları'da mevcut .
Tabu bu durum kamışın totel ağırlığını'da etkiliyor .
Size tavsiyem kullanma'dan kamış almayın .

kullanmadan tavsiye kamış aldım 🙂 serdar abi salina 3 parçalı olandan

kullanmadan tavsiye kamış aldım 🙂 serdar abi salina 3 parçalı olandan
Başlangız için güzel bir kamış almışsın hayırlı olsun .
Salina çok güzel erimi olan ve fiyat olarak rakibi olmayan bir kamıştır .
Uzun süreli ve ısrarlı at-çekler'de kullanıcısın'da bel ve kol ağrısı oluştura bilir , bu'da tamamen kamışın denge yapsısı ile alakalı bir durum .

abi kırk yılda bir çıkıyorum ava inan bu kadar para verdim ya iyimi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum.çünkü turna freshte var elimde arada çıktığım için vedüğün hazırlıklarıda var ondan öyle düşünüyorum.bel ağrısına gelince dediğim gibi çok çıkamıyorum.ondanda idare edicez 🙂 teşekkür ederim serdar abi

kamışın agırlıgı bence çok önemli degil dengesiz bir 350 gramlık kamıştansa dengeli bir 550 gramlık kamışı tercih ederdim denge gerçekten çok önemli bunu üst düzey kamışlarda denge balansı olan kamışlarda net bi şekilde görebiliyoruz 🙂

okuma urunlerının kamıs boyları yada makına agırlıkları malesef soyledıklerı gıbı cıkmıyor farklılık gosterıyor aynı sekılde lineaeffe urunlerındede gecerlı..
Evet, Makaira 450 üç parça 440 cm geliyor. Benim için daha iyi gerçi, problem değil 🙂

Back