BU hesapta bır yanlıslık var 🙂 kamısı bırkez daha tartıya koy aynı sekılde makınayıda tart 🙂
Kamisima laf yok gayet hafif eline alinca anliyorsun ama senin icin tartarim aksam makina haliyle ogru sarinca agirligi artar bos halini soyluyor herkez senin makinanin bos agirligimi 600 gr orgu sarili halimi 600 gr ?BU hesapta bır yanlıslık var 🙂 kamısı bırkez daha tartıya koy aynı sekılde makınayıda tart 🙂
konu baslıgı SİZİN SURF takımınız kaç gr aslında bu hesaba mısınada katılması gerekıyor dıye dusunuyorum sonucta oda bır agırlık kamısa gelınce evet kamıs cıdden cok guzel ona laf yok ahKamisima laf yok gayet hafif eline alinca anliyorsun ama senin icin tartarim aksam makina haliyle ogru sarinca agirligi artar bos halini soyluyor herkez senin makinanin bos agirligimi 600 gr orgu sarili halimi 600 gr ?
Maver Elite Titanium 430 3 parça : 450 gr
Daiwa Saltiga Surf 5500 : 525 gr
Sunu anladim kamisa cok para verince cok uzaga atilmiyor onemli olan kamis eline oturuyormu bide kursunu takinca kursunun agirligini hissettiriyormu buda cok onemli mesafe icinkonu baslıgı SİZİN SURF takımınız kaç gr aslında bu hesaba mısınada katılması gerekıyor dıye dusunuyorum sonucta oda bır agırlık kamısa gelınce evet kamıs cıdden cok guzel ona laf yok ah
bıde parcalıyı kullansan nerelere atıcaksın da ısde kullanmıyon nedense teleskopık daha cok hosuna gıttı...
cok dogru bı tespıt cok para verınce kursun ılerı gıtmıyor haklısın atıs sıtılı cok onemlı daha uygun hesaplı kamıslarlada daha ıyı erııme ulasmak mumkun bogazda orneklerı mevcut ayrıca bu lafınada katılıyorum kamıs kursun agırlıgınını hıssettırmeyen kamısların erımı daha ıyı oluyor..Sunu anladim kamisa cok para verince cok uzaga atilmiyor onemli olan kamis eline oturuyormu bide kursunu takinca kursunun agirligini hissettiriyormu buda cok onemli mesafe icin
bilgi alalım mı biraz 😀 evet yanlış duymadınızda aynı radyoda reklam yayınları gibi 🙂surf takımımın toplam ağırlığı yanlızca 590 grm. evet yanlış duymadınız sadece 590 grm
maver elite ağırlığı 450 değil 520 gram yanlış hatırlamıyorsam oldukça sert ve titanyum malzeme olduğu için et kalınlığı fazla bi kamış