kerem03
Aktif Üye
bende çok merak ettim bak, bi cevap veren olur umarımBenimde aklimda ne zamandir bu soru vardi 😀
bende çok merak ettim bak, bi cevap veren olur umarımBenimde aklimda ne zamandir bu soru vardi 😀
Bende o niyetle aldım 🙂 14 şubatta tekrar güllük çıkartması yapıcam bakalım bu trofe yengeç ile çipura kandırabilicezmi🙂Bu yengeç bence güvercinlikte güllükte iş yapar ordaki çupralar yengeç hastasi😉
Evet Berkley in yengeçleri var bugün gördüm boyutları gayet iyi gibi birde dediğin gibi kokulular kilitli poşette sıvı içindesavagear silikon yengeçlerin güzel iş yaptığını duymuştum, ayrıca berkleyin de var sanırım kokulu.
32758 dosyayı görüntüle32759 dosyayı görüntüle
bende duo tetra Works ebikko serisi kullanıyorum aynı tekeye benziyor hatta bir rengi var teke ile aynı. bu sahte ile istanbulda avlandığım için sadece istavrit yakalayabildim. yengeç silikonlardan ben de LRF çantama eklemek istiyorum.
32757 dosyayı görüntüle
Bende alıcam bundan sabah suyu izmir kordonda işyapabilir yazın denicem bakalım ama ilk raporları senden alıcaz inş rastgele şimdidenBende o niyetle aldım 🙂 14 şubatta tekrar güllük çıkartması yapıcam bakalım bu trofe yengeç ile çipura kandırabilicezmi🙂
Tesekkurler umarim is yapar guzel bir trofe atlarda bende paylasirim🙂Bende alıcam bundan sabah suyu izmir kordonda işyapabilir yazın denicem bakalım ama ilk raporları senden alıcaz inş rastgele şimdiden