Merhabalar,sadece kurşun arkası odaklı av yapacağım ve Shimano Socorro 8000 ile Daiwa Seahunter kombinlemeyi düşünüyorum.Bazı abilerim Okuma Ceymar 3 parça da tavsiye ettiler.Sizin görüşleriniz nelerdir tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhabalar,sadece kurşun arkası odaklı av yapacağım ve Shimano Socorro 8000 ile Daiwa Seahunter kombinlemeyi düşünüyorum.Bazı abilerim Okuma Ceymar 3 parça da tavsiye ettiler.Sizin görüşleriniz nelerdir tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim 🙂 Sizi forumda baya aktif görüyorum herkese cevap vermeye çalışmışsınız sağolun varolun.okuma ceymar 3 prç. kamış seahunter kamışa göre bir tık daha esnektir.
AMA!!!!!!!
okuma ceymar kamış 450 gr ağırlığında, seahunter ise 515 gr ağırlığında. (ceymarın esnekliğine sebeplerden birincisi budur)
okuma ceymar kamışın ucu seahunter kamışa göre bir tık daha incedir. bu sebeple okuma ceymar yemli beklemeli avlarda yada çaparide balık vuruşlarını daha iyi hissettirir. (ceymarın esnekliğine sebeplerden ikincisi budur)
iki kamışta gayet ince ve sağlamdır. atış mesafeleri iyidir. (sağır kamış değiller) 200-250 gr kurşunu iki kamış ilede atabilirsiniz.
yemli yada çapari düşünseniz kesinlik ile ceymar derim.
(makinayı hiç kullanmadığım için bir fikrim yok)
KURŞUN ARKASI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN DAİWA SEA HUNTER DERİM. (naçizane fikrim)
RAST GELSİN.
Hocam öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim 🙂 Sizi forumda baya aktif görüyorum herkese cevap vermeye çalışmışsınız sağolun varolun.