Solunar Programı 1 - Solunar Zaman Tahmini

Bu çok merak edilen bir konu.
Kanaatimce merakın sebebi de boşu boşuna gitmeyelim şimdi durumu..
Bu bence doğru bir tutum değil. Eğer orada olmak size keyif veriyorsa gitmelisiniz.
Deniz dediğimiz yer balık hali değil ki, at oltayı al balığı.. 🙂 Amaç gidince boş dönmeyeyimse kısa yoldan balıkçılığı bırakmak en güzeli.
Videoda da anlatıldığı gibi yüzde 100 bile yazsa boş dönmek olası. Bu olasılık ortadayken gevşeyip amaçsızca sadece huzur bulmaya gitmek en güzeli. Bu rahatlık çoğu zaman sonuca da yansır. Siz gerginseniz, sürekli bir balık gelsin artık durumundaysanız eğer bu haliniz oltaya, hareketlere, aksiyonlara yansıyor. Avcı kendisi olmaktan çıkıyor bu anlarda.. 🙂

Balık tutabilmenin ilk şartı balığa gitmek, ne kadar çok giderseniz şansınız da o kadar artar.

Bu bence doğru bir tutum değil. Eğer orada olmak size keyif veriyorsa gitmelisiniz.
Deniz dediğimiz yer balık hali değil ki, at oltayı al balığı.. 🙂 Amaç gidince boş dönmeyeyimse kısa yoldan balıkçılığı bırakmak en güzeli.
Videoda da anlatıldığı gibi yüzde 100 bile yazsa boş dönmek olası. Bu olasılık ortadayken gevşeyip amaçsızca sadece huzur bulmaya gitmek en güzeli. Bu rahatlık çoğu zaman sonuca da yansır. Siz gerginseniz, sürekli bir balık gelsin artık durumundaysanız eğer bu haliniz oltaya, hareketlere, aksiyonlara yansıyor. Avcı kendisi olmaktan çıkıyor bu anlarda.. 🙂

Balık tutabilmenin ilk şartı balığa gitmek, ne kadar çok giderseniz şansınız da o kadar artar.

Entry - İmza uyumu 😉

Ben Mesala Hatundan izni aldığım gün direk solunar zamanı demektir 🙂
balık olsun olmasın yeterki o oltayı denize atabileyim
ama gerçekten bazen akvaryum dediğiniz merada saatlerce durup tek bir balık alınamadığı oluyor
balıkların davranışları çok enterasan , onun için ben takmıyorum kafaya umudum her zaman açık benim , gelirse kısmet gelmezse spor oluyor
dün mesala 2 km sahili denizi döve döve gezdim skor 0 ama harika bir deniz havası aldım

Birinci gidişimde sorun yok, ikinci gidişte de sorun yok ama peş peşe üçüncü defa gidiyorsam "poyraz yok, hava lodosa mı döndü ne" bu akşam, gitme boşuna" diyor.. 😀
Ben de eşşek değilim ya, anlıyorum tabii. Aslında dün akşamki poyraz yanılttı beni, mera hiç esmiyordu. Oysa bu akşam kesin balık olacaktı diyorum ama içimden tabii.. 😀

Back