"SON ALIKOYULAN LEVREK"

Öncelikle Tekrar Merhaba Sevgili Bahadır Ağabey,

Uzun bir ara oldu, seni tekrar görmek çook güzel 🙂
Tüm raporların ayrı bir güzellik, farklı ve özgün bilgilerle donatılmış birer görsel şölen..
Sadece şu videoların hazırlanması bile ne kadar emek hazırlayan bilir..
Ellerine ve emeğine sağlık güzel insan..
Her daim rastgelsin 🙂

Sevgiler ve Saygılar 🙂

Sevgili Selahattin,
Biraz önce Hamdi'ye yazdığım gibi; sizler gibi değerli dostlar tarafından özlenilmek çok güzel. Teşekkür ederim.
Dediklerin çok doğru. Gerçekten bunları hazırlamak bir emek, bir zaman gerektiriyor. Ama sizlerin bu değerli yorumları bunları kat be kat karşılıyor.
İnan hazırlarken önce ben keyif alıyorum. Mutlu oluyorum.

Artı bunu haddim olmayarak da olsa; bir görev olarak görüyorum. Şöyle ki;
Ben 2008 yılı itibarıyla ciddi anlamda balık avıyla ilgilenmeye başladığımda, kaynağım sadece internetti. Herşeyi araştırıp, yazılanları okuyarak, bilgileri birbiri ile karşılaştırarak, deneyerek, yanılarak öğrendim. Tüm içtenlikleri ile karşılıksız bilgilerini paylaşan tüm amatörlere (Vadat Abayoğlu'ndan, Reşit Gerçeker'e, Tahir Gürhan'dan, İshak Ballıca'sına.....uzayıp gider...) hepsine teşekkür ederim. Ben de bildiklerimi, görgümü, düşüncelerimi bu teşekkürü kendimce anlamlı kılmak için, benim gibi amatörlere ışık olabilmesi amacıyla bir görev olarak bilip, yazıp çizmeye çalışıyorum. Becerebiliyor muyum? Yapabildiğim kadar...

Daha güzellerinin sizlerin oltasına gelmesi dileğiyle, sevgi ve selamlar...

Görüntüler,mücadele,balıklar,av şekli ve ayrıntılı rapor, hepsi ayrı güzeldi,keyifle okudum,tebrikler..
Sevgili Yahya bey,
Sizleri o anlara ortak edebilmek, benim adıma mutluluk verici. Teşekkür ederim.
Sizlere de rastgelsin.
Sevgi ve selamlarımla...

• Beğen
Tepkiler: Yhy
Tebrik ederim @Bahadır abi 🙂 ozlettin kendini ( diyene bak ) 🙂 hoşgeldin raporu harika ve yine çok bilgi dolu
Sevgili Hızır,
Ben de sizleri özledim. Beğenmene ayrıca sevindim.
Bu arada sizlerin oralardan da güzel levrek haberleri duyuyorum.
Sevgili Enes'i de ikna edebilirsem sizlerin oraları da ziyarete geleceğiz.
Sevgi ve selamlarımla...

Bahadır bey,Rapor ve anlatım harika olmuş.video çekimi çok daha iyi.devamını bekliyoruz.rastgele
Sevgili Evren,
Beğenin için teşekkür ederim. Bence de, duyguları da vermesi açısından video görseli fotoğraflardan çok daha anlamlı. Bunda yeni olsam da, umarım sonrakinlerde kendimi geliştireceğim. 🙂
Sizlere de rastgelsin.
Sevgi ve selamlar...

Tebrikler Bahadır Bey..Detaylı bir rapor olmus tesekkurler..Bu arada bende Şeref abi ıle aynı fikirdeyım bırakma kısmı konusunda..Devamını dilerım..
Sevgili Tahir,
Ben teşekkür ederim. Şeref'e de yazdığım gibi; amatörlük dahilinde her türlü görüşe saygım var.
Ama kendimce bundan sonra yakal&bırak levrek avları yapmayı hedefliyorum. Bakalım...
Sizlere de rastgelsin.
Sevgi ve selamlarımla...

Hoş geldin sevgili Bahadır.🙂
Geçen ve önceki sezon 40-45 cm arası levreklerden iade etme
denemeleri yaptım. Evde deniz levreği bekleyen ahaliden yenen fırçalar dışında yaşananlar güzeldi.
Bir tanesi,saldıktan sonra bacaklarımın arasında bekleyecek kadar rahat bir levrekti.
Küçükleri kolay salarız;2,3,4 kg'lik tosunlarda zorlanır mıyız? Ben zorlanırım.
Levreklere sözüm var; ancak zor durum.
Bu boylardaki balığın mükemmel lezzeti, onu avlayana, kandırana kadar yaşananlar...
Avın, trofen ve güzel güncen için tebrik ve teşekkür ediyorum.👍
Rast gelsin...

Sevgili Emre,
Hoşbuldum, tekrar merhaba. Sizleri ve raporlarınızı özledim, geldim. 🙂
Sevgili Emre, yakalayıp bırakma konusu uzun zamandır düşündüğüm, hayata geçirmeyi planladığım ve araştırdığım bir konuydu. Sürdürülebilir balıkçılık için de, boyut kısıtlamaları, kilo sınırları ve mevsim kısıtlamaları gibi yasal önlemlerin yanında yakala&bırak avcılığının tüm gelişmiş ülkelerde olduğu gibi başlayıp, yaygınlaşmasının bir gereklilik olduğuna inanıyorum.
Dediklerine de katılmamak mümkün değil. Verilen emeklerden, harcanan günlere, hayal kırıklığıyla dönülen avlara rağmen sonunda uluşalan levreği bırakmak. Evet zor.
Ama bırakmanın keyfi. 😉 O da ayrı bir duygu. Dediğin gibi; "saldıktan sonra bacaklarımın arasında bekleyecek kadar rahat bir levrek"i görmek, gülümseyerek hoşçakal demek. Bu da ayrı bir keyif...
Bence biz yaparız. 🙂
Herdaim rastgelsin.
Sevgi ve selamlarımla...

Back