Son Atışta Geldi :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatih014
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tşk ler.

Tebrikler gerçekten boyutu cinsine göre iyi sayılacak bir boyda. 🙂

Spin disiplininde 20 yili astim, her turlu aksiyonu gordum hatta -ahanda yakaladim- sakasi yaparken saka ciddi oldu o anda balik yakalandi daaa🙂

Şu son atis muhabbetine hic denk getiremedim arkadas.🙂 Bu son diye, son atis baligini yakaladim dicem diye, avin sonunda defalarca da bu son diye attigim oldu da hic son atis baligi yakalamak nasip olmadi be..

Tebrikler...
balığı normal yollarla yakaladıktan sonra bir daha atmazsanız son atışta yakalamış olursunuz, önemli olan niyet😀😛

Kardeşim yoruldum, atmaktan bıktım. Der ya insan son. İşte o sonlardan. Son derim son atışımı yapar, takımlarımı toplar, aracıma muntazam bir şekilde yerleştirdikten sonra sigaramı yakar o günkü balık avını sonlandırırım.( bagajdaki diğer oltaları da suya at kur çadırını dercesine önünde atlayan aynalı sazanları gördükçe bir an ev ,yemek, çocuklar, eş vs.. arasında kaldığım çok olmuştur plansız günlerde.)

Pearch için çok güzel bir boy. Fazlasıyla mutlu bir son olmuş. Devamını bekliyoruz Fatih

tebrikler güzel av olmuş. Abi nedense benim bu son atışlarım hiç bitmiyor. Geçen yine son son diye diye 1.5 saat daha kalmışım balıkta, haliyle hanımdan yedik tabi fırçayı 🙂

Back