Son Oyuncaklarim :) ( Daiwa Exist Lt 18 3000 Ve Daiwa Fuego Lt 4000 Dcxh )

Güzel ürünler LT serisi ile daiwa çok hafifleşti.Özellikle fuego'yu merak ediyorum.Açıkçası shore jig ekipmanı yapmayı düşünüyorum ama gelecek sezona kaldı gibi ..

@Apathetic güzel günlerde ve avlarda trofeleri bol kısmetin acık olsun .
Cok tesekkur ederim,
Hayırlı uğurlu olsun, güzel ekipman. Exist tek taş gibi mübarek👍
zaten minicik, parmagina tak gez gibi 😀
Hayırlı olsun Kayhan bey, hayırlı günlerde kullanın.. ayrıca Exist Lt yi kullandığınızda, yapacağınız yorumunu merakla bekliyorum 🙂 inşallah çok güzel avlarınız olur 🙂
ocagin 3. haftasi kullanabilicem, o zaman yorum yaparim.. tesekkurler 🙂
Mutlu günlerde kullanın. Trofeleriniz bol olsun.
tesekkurler,
Güzel ürünler güle güle kullanın
tesekkur ederim🙂 a
Hayırlı uğurlu olsun
Gönlünüzdekileri almış gibi gözüküyorsunuz.
Umarım gönlünüzdeki gibi de avlarınız olur inşallah

👍👍👍👍👍👍👍
Amin, insallah hepimiz icin guzel avlar olur..
Hayırlı olsun, tek eksik levrek resimleri 🙂🙂
sezonu gelsin insallah yakalar paylasiriz 🙂
hayırlı olsun efsane makinalar.
hakkini verebilirim umarim, tesekkurler..
@Apathetic Onu da alıyor da biz kıskanmayalım nazar etmeyelim diye paylaşmıyor deeeermişim

Levrekler kitlesin makineni ( sonradan açılsın ama ) emi @Apathetic 😛

Rastgelsin şimdiden
yakalasam paylasirim 🙂 kilitlenirse ipi tutar cekerim artik😀
Güzel ürünler LT serisi ile daiwa çok hafifleşti.Özellikle fuego'yu merak ediyorum.Açıkçası shore jig ekipmanı yapmayı düşünüyorum ama gelecek sezona kaldı gibi ..
Bende cok merak ettigim icin aldim, lt serisinin kagit uzerinde makina ozellikleri cok guzel, kullaninca gorucez artik hakedip hak etmedigini 🙂
Hayırlı uğurlu olsun,bol trofeli avların olur inşallah...
cok tesekkurler, hepimiz icin insallah..

Hayırlı olsun .
Güzel bak makinalara yoksa çizilen makine değil cız diye için olur 🙂

Maşallah, berakellah .
İnşallah trofe li avlar görürsün 🙂
Artik her tarafini strec film ile sarip meraya giderim 🙂 ya ister istemez ciziliyor ve zarar goruyor.. meralar genelde kayalik, dusup kafami kolumu kirmadiktan sonra makinaya bisey olmus onemli degil, canim sagolsun 🙂

Merhaba, uzun zamandan beri aklimda olan makinalara kavustum, yanlarinda baska seylerde aldim tabi ki.. oncelikle daiwa fuego lt makinayi aldim, shore jig amacli kullanmak niyetim, makina 240gr agirliginda ve 0.20 mm kalinliktaki ipten yaklasik 300 metre aliyor, hafiflik ve dayaniklilik olarak elinize aldiginizda guven veren bir makine, kullaninca detaylarini yazarim.. sonrasinda ise spinde vanquish C3000’in yerine uzun dusuncelerden sonra daiwa exist almaya karar verdim.. 185gr agirliginda olan makina elinize aldiginizda ya bu parayi buna mi verdim diyeceginiz kadar hafif ve elinizde yokmus gibi 🙂 malzeme isciliginin cok yuksek oldugunu soyleyebilirim, her detay dusunulmus , bakim portuda konmus uzerine ve yaninda gelen neopren kilif cok kaliteli.. o makinaya sarmak icin 0.16 daiwa tournament ip misina edindim, umarim hepsini sarabilirim uzerine tam emin degilim.. uzun zamandan beri almayi dusundugum cizmeleri ise sagolsun A101’de gorup aldim, fiyat olarak uygun bir cozum oldu, umarim ise yarar.. sahte cantasinin bende kucugu vardi ve daha fazla sahte koymak maksatli bunu aldim, bulmasi zor oldu.. piyasada pek kalmamis.. isin ilginc yani fuego ile exist’in kollari birbirine uyumlu, cok sasirdim, saniyorum ki exist 50mm, fuego ise 55mm av yaparken kullanip farka bakmak istiyorum.. eger fuegonun kolunu kullanmaya karar verirsem topuzuda ona takarim 🙂 sira geldi kamisa, onun icin saniyorum ki mart ayinin ortasina kadar bekliycem.. daha iyileri sizlerin olsun..
Rastgele Güle güle kullanın. Güzel avlar, güzel paylaşımlar diliyorum.

Back