Sonunda leader bağlamayı ögrendim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

karga

Daimi Üye
Tepki
1,222
Ödül
113
Merhaba arkadaşlar gereksiz bir konu açmış olabilirim ama cok mutluyum paylaşmak istedim 🙂
Başlıktanda anlaşılacağı gibi leader yapmasını ögrendim ve makinama ip misina sardım umut ediyorum ki bundan sonraki Lrf avlarım daha da keyifli olacak 🙂
Şimdi çoğunluk leader bağlamakta ne var diyecek büyük ihtimal benim gibi düğüm ozurlusu bir insanin bunu başarması büyük birşey 🙂
Bu arada leader düğümü Tie fast knot denilen çuvaldıza benzer bir aletle yaptım zaten bütün düğümlerimi onunla yapıyordum benim gibi düğüm konusunda beceriksiz arkadaşlara siddetle tavsiye edilir

Haci once basligi sonra mesaji okudum sonra dedim ki bu kim baktim sen 🙂) donunce haber et ben sana dugum ogretirim 🙂) ne zaman gelicen

Ben lrf avında leadere neden ihtiyaç duyulduğunu merak ediyorum.
Nasıl soracağımı da bilemedim. Yanlış anlaşılmasın mantığını öğrenmek istiyorum.
Sonuçta ağır kurşun falan atılmıyor.

yvURM.jpg
ben genelde bu düğümü kullanıyorum.
bazen tutmuyor kayıyor sıkıntılı bir nane..

Ben sana gösterecektim değil mi 🙂 fırsat olmadı ki bir türlü. en kısa zamanda bir fırsatını bulursam yapalım bir av.

Eğer ip kullanıyorsanız görünmezlik acısından önemli ağırlıkla alakası yok
aslında azda olsa ağırlık farkı da sağlıyor fc misina kullandığınız ip misinadan daha ağır olduğundan fırtlatma esnasında ivmeyi biraz daha tetikliyor ufakta olsa ekstra fayda

Back