Sonunda Levreğin Kralını yakaladım 3.420kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Levreka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah bağışlasın kardeşim ne öfkeli bakıyor kerata kesin levrekçi olacak 🙂 sağlık sıhaat mutluluklar dilerim...

Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı uzun ömrü olsun.Oltasından levrekler eksik olmasın

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Mubarek kurban bayramından önce en büyük hediyemi aldım. Keyfime diyecek yok 🙂

Allah isteyenlere de sıra sıra hayırlı evlatlar versin...

Allah bağışlasın kardeşim ne öfkeli bakıyor kerata kesin levrekçi olacak 🙂 sağlık sıhaat mutluluklar dilerim...

🙂 O fotoyu çektikten sonra ben de tırstım çok cazgır olacak, geceleri uyutmayacak diye ama Allah'tan sakin bir tabiatı var. İnşallah levrekçi olacak tabi. Akrabalara altın takmayın, Rapala takın diyorum, hanım kızıyor oğlum da balıkçı olacak diye 🙂

Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı uzun ömrü olsun.Oltasından levrekler eksik olmasın

Ben henüz tutamadım ama İnşallah Kaan'ım tutup getirir babasına 😀 😀

Tebrikler
Allah analı babalı büyütsün
2. fotoda aşırı kızgın bakıyor. O'na levrek dediğin için kızmış olmasın! 😀

Yok abi onun için kızgın bakmıyor. Balığa çıkacaktık, annesinden izin alamadı 😀 ona bozuldu 😀

Allah Esirgesin maşallah çok yakışıklı. Bahtı güzel, hayırlı evlat olur inşallah.

Maşallah.. Allah bağışlasın.. hayırlı bir evlat olsun inşaallah....

Pek yakışıklıymış..

Allah bağışlasın kardeşim, Trofeyi vurmuşssun miss gibi kokar şimdi yavrucak gözünüz aydın...

allah analı bababalı büyütmeyi nasip etsin isallah allah nazarlardan saklasın cokta guzelmıs

Back