Sonunda Yavrularıma Kavuştum :)

Lovless

Aktif Üye
Tepki
478
Ödül
103
Evet arkadaşlar uzun süredir değerli ustalarımın spin maceralarını takip ediyordum, ve onların skorlarını gördükçe içimden şöyle derince bir offf çekiyordum ne güzel balık bee diyordumki, işte tam bu noktada bu spin disiplinin aşkına kendimi kaptırdığımın farkına vardım. Hemen bir heyecanla kamış makina ve diğer gerekli ekipmanları araştırmaya girdim. Ney nasıl yapılıyor, ustalarımın takdikleri şudur budur derken bir konu açtım ,bu forumun daha önce hiç görmediği türde ''Spin Set Tavsiyesi'' 🙂 tabi bunu daha önce görmeyen abilerim kardeşlerim sağolsunlar bilgi ve tecrübelerini hiç esirgemeden yazdılar ve tavsiyelerde bulundular. Ama iki insan varki yazmanın da ötesine geçip, gece gece aradığım @cemiltonguç hiç sıkılmadan bana tavsiyelerde bulundu. Teşekkür ederim cemil abi. Bir diğer değerli abimde kafasını çok kez ütülediğim, abi şöylemi olsun böylemi olsun, durum bundan ibaret abi, diye diye başının etini yediğim @reelmaster akif abim hakkını helal et abi valla 🙂 biraz yıprattık seni 🙂 tuvalette bile rahat bırakmadım desem yeridir 🙂 sanada desteklerin için ayrıca teşekkür ederim.

Bende ilk adımlarımı atarak Çok acemi ve amatör bir şekilde spin avı takımlarımı alarak sizlerin arasına resmi olarak katılmış bulunmaktayım.

3q5Mm0.jpg
ok5pG9.jpg
aGvp94.jpg

İlk denememi de hafta sonu Kefkende yaptım kullanan varmıdır bilmiyorum ama bu Spro Hypalite 1120 FD harika bir makine. Balık çekemedim ama kocaman bir yosun çektim ki hiç zorlanmadı. Sarımı atımı harika, en azından acemi bir spin balık sevdalısı olarak bu yorumu yapabiliyorum. Bu makineyi almamda da sağolsun yine Akif abi vesile oldu ve sipariş ederek makineyi benim için getirtti. Başımın etini yedi alma bu makineyi diye 🙂 ama aldım valla, neden alma dediğini de test edince anladım. Evet üstadlarım durum bundan ibaret. Umarım bende o hayranlıkla izlediğim üstadlarım gibi paylaşımlarda bulunabilirim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sevgi ve Saygılarımla.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.. İlk raporunuzu bekliyoruz.. 🙂 Rastgelsin..

Evet arkadaşlar uzun süredir değerli ustalarımın spin maceralarını takip ediyordum, ve onların skorlarını gördükçe içimden şöyle bir derince bir offf çekiyordum ne güzel balık bee diyordumki, işte tam bu noktada bu spin disiplinin aşkına kendimi kaptırdığımın farkına vardım. Hemen bir heyecanla kamış makina ve diğer gerekli ekipmanları araştırmaya girdim. Ney nasıl yapılıyor, ustalarımın takdikleri şudur budur derken bir konu açtım ,bu forumun daha önce hiç görmediği türde ''Spin Set Tavsiyesi'' 🙂 tabi bunu daha önce görmeyen abilerim kardeşlerim sağolsunlar bilgi ve tecrübelerini hiç esirgemeden yazdılar ve tavsiyelerde bulundular. Ama iki insan varki yazmanın da ötesine geçip, gece gece aradığım @cemiltonguç hiç sıkılmadan bana tavsiyelerde bulundu. Teşekkür ederim cemil abi. Bir diğer değerli abimde kafasını çok kez ütülediğim, abi şöylemi olsun böylemi olsun, durum bundan ibaret abi, diye diye başının etini yediğim @reelmaster akif abim hakkını helal et abi valla 🙂 biraz yıprattık seni 🙂 tuvalette bile rahat bırakmadım desem yeridir 🙂 sanada desteklerin için ayrıca teşekkür ederim.

Bende ilk adımlarımı atarak Çok acemi ve amatör bir şekilde spin avı takımlarımı alarak sizlerin arasına resmi olarak katılmış bulunmaktayım.

3q5Mm0.jpg
ok5pG9.jpg
aGvp94.jpg

İlk denememi de hafta sonu Kefkende yaptım kullanan varmıdır bilmiyorum ama bu Spro Hypalite 1120 FD harika bir makine. Balık çekemedim ama kocaman bir yosun çektim ki hiç zorlanmadı. Sarımı atımı harika, en azından acemi bir spin balık sevdalısı olarak bu yorumu yapabiliyorum. Bu makineyi almamda da sağolsun yine Akif abi vesile oldu ve sipariş ederek makineyi benim için getirtti. Başımın etini yedi alma bu makineyi diye 🙂 ama aldım valla, neden alma dediğini de test edince anladım. Evet üstadlarım durum bundan ibaret. Umarım bende o hayranlıkla izlediğim üstadlarım gibi paylaşımlarda bulunabilirim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sevgi ve Saygılarımla.
Değerli gökalp öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok güzel takım oluşturmuşsun güzel avlar olur inşallah yazını okuyunca seninle aynı duyguları paylaştığımı gördüm 🙂)bende yeni bir spinci olarak seninle aynı hisleri ve tecrübeleri yaşıyorum değerli abim @reelmaster akif abim demekki birtek benden çekmiyormuş 🙂) tabi ben ayrıca kapısına kadar dayandım saolsun o da büyük bir anlayışla evine misafir etti 🙂 kısa zamanda ciddi yardımları oldu bana ve tam istediğim gibi bir takım oluşturdu, bari bende takımımın fotoğraflarını müsait zamanda burdan paylaşayım akif üstadımın kreasyonunu sergileyeyim.. Ve Didime ayak bastım takımı denemek için sabırsızlanıyorum umarım ilerleyen günlerde akif abimin uğraşlarını boşa çıkartmam birkaç av yapabilirim 😀

Gökalp Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Makinayı inşallah beğenmezde, bana kalır diye baya zorladım SENİ 🙄. Ama ne yaptıysam kar etmedi,gitti hypalite. O fiyata bir daha bulunur mu bilemem ama tavsiye edermiyim? Hemde hiç düşünmeden. Elimdeki 1110 bile boyuna bakmadan ,büyük işler yapıyor. iki katı fiyatlı makinalara dişli sıyırtır kereta.

Değerli gökalp öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok güzel takım oluşturmuşsun güzel avlar olur inşallah yazını okuyunca seninle aynı duyguları paylaştığımı gördüm 🙂)bende yeni bir spinci olarak seninle aynı hisleri ve tecrübeleri yaşıyorum değerli abim @reelmaster akif abim demekki birtek benden çekmiyormuş 🙂) tabi ben ayrıca kapısına kadar dayandım saolsun o da büyük bir anlayışla evine misafir etti 🙂 kısa zamanda ciddi yardımları oldu bana ve tam istediğim gibi bir takım oluşturdu, bari bende takımımın fotoğraflarını müsait zamanda burdan paylaşayım akif üstadımın kreasyonunu sergileyeyim.. Ve Didime ayak bastım takımı denemek için sabırsızlanıyorum umarım ilerleyen günlerde akif abimin uğraşlarını boşa çıkartmam birkaç av yapabilirim 😀
Onur , güzel yorumların için teşekkürler. İyi haberlerini bekliyorum kardeşim.

Yavrularınız hayırlı olsun 🙂 çok güzel bir takım yapmışsınız. Umarım trofesi de bol olur

Back