Spin Avcılığa geçtim yardım eder misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oknzrlu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oknzrlu

Üye
Tepki
9
Ödül
13
Arkadaşlar surfcasting den spin e geçtim. İnternetten ve decathlon dan sahteler aldım. 10 20 gr arası sahteler. Fakat hangisini hangi balıkta kullanmalıyım bir fikrim yok. Yani bi tanesi 12 13 cm levreğe göre bile büyük levrek buna saldırır mı ki? Resim atsam hangisini nasıl ve hangi balıkta kullanacağımı yazar mısınız?
Birde kamış olarak bauer kojiro 240 cm 10-40 gr aldım. Bende okuma revenger rv 55 vardı onu taktım. Bu ikisi uyumlu mu bilmiyorum..
Misina olarak da decathlon da satılan x4 0.28 mm misina taktım. Leaderim yok o yüzden ucuna direkt olarak sahte klipsi taktım ona takıyorum sahteleri. Yanlış yaptığım yer için uyarılarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Dosyalar

• IMG_20230114_171126.jpg
    IMG_20230114_171126.jpg
    38.7 KB · Okunma: 73
makina o kamisa uygun degil cook cüyük uyumsuz kamis tamamdir 3000 lik bir makina al fx ,catana ,ninja, ceymar, penn , spro gibi markalarin bütcene uygun olanindan 3000 lik maximal 4000 lik spiin makian -7-8-9 clik ciyak renli 3-5 sahte alirsan isin tamamdir ras gelesahte

makina o kamisa uygun degil cook cüyük uyumsuz kamis tamamdir 3000 lik bir makina al fx ,catana ,ninja, ceymar, penn , spro gibi markalarin bütcene uygun olanindan 3000 lik maximal 4000 lik spiin makian -7-8-9 clik ciyak renli 3-5 sahte alirsan isin tamamdir ras gelesahte
Hocam sahte aldım zaten bi miktar kamışıda alınca bütçe gitti tabi. Şuanlık bu makina ile idare edicem. Fakat fotoğrafını yüklediğim bu sahteler iş yapar mı onu merak ediyorum

Hocam sahte aldım zaten bi miktar kamışıda alınca bütçe gitti tabi. Şuanlık bu makina ile idare edicem. Fakat fotoğrafını yüklediğim bu sahteler iş yapar mı onu merak ediyorum
butce konusu oldugunda pek söz kalmiyor malesef ileriki dönemler icin nacizane 3000 lik bir makina ve 9-cm yi gecmeyen sahteler edin burasi turkiye bati afrika degil rasgele

butce konusu oldugunda pek söz kalmiyor malesef ileriki dönemler icin nacizane 3000 lik bir makina ve 9-cm yi gecmeyen sahteler edin burasi turkiye bati afrika degil rasgele
Sahteler zaten aşağı yukarı o boylarda ama 1 tanesi 13 cm. Bu makina tek turda 76 cm sarıyormuş. Ağır olması veya yorması dışında bi sıkıntı oluşturur mu acaba ?

Kamış halkaları ile uyumsuzluk gösterir atış sırasında dolanmalar yaşarsınız ve mesafenizide çok düşürür.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gardas dene sen karar ver varsin biraz yorsun dersen sorun yok o makina ile kisa tekne kamisi yada bir surf kamisla kombine yapardan daha islevsel olur izmirde cu tarz ekipman kullanan var guzelde balik aliyorlar kendi cözumunu bulacagindan eminim ras gele

gardas dene sen karar ver varsin biraz yorsun dersen sorun yok o makina ile kisa tekne kamisi yada bir surf kamisla kombine yapardan daha islevsel olur izmirde cu tarz ekipman kullanan var guzelde balik aliyorlar kendi cözumunu bulacagindan eminim ras gele
Ya aslında bugün denedim. Ne dolanma oldu nede sıkıntı yaşadım. Kullanması da rahat geldi bana, benim tek sıkıntım bu fotolardaki sahte ve kaşık ile balık tutabilir miyim. Bunlara sadece levrek mi gelir yoksa başka balıklar da alır mı ? Oltanın yorması önemli değil benim için. Bugün 1 2 saat atış yaptım yormadı mesela. Birde spinde sabah suyu önemli mi acaba ben birde öğlen gittim çocuk olduğundan yanımda.

Kamış halkaları ile uyumsuzluk gösterir atış sırasında dolanmalar yaşarsınız ve mesafenizide çok düşürür.

Valla hocam makinadan çıkan misina ilk halkaya güzel bir açı ile gidiyor. 10 gr sahteyi 30 m kadar atabiliyorum oda poyraz vardı karşımdan geliyordu rüzgar. Hiç takılma dolaşma yaşamadım açıkcası. Şu fotodaki sahteler iş yapar mı onu bilsem yeter. Önümüzdeki ay uygun bir 3000 lik makina alacağım zaten

Hocam inşallah hep böyle olur sıkıntı yaşamazsınız. Sahtelere gelince hiç biri bende yok ama almışken deneyin. Üstüne sahte almayı düşünürseniz de gittiğiniz yerde balık alanlarin sahtelerine göz ucuyla bir bakın daha iyi fikir sahibi olursunuz.

Back