Sabah 9 da olduğumuz merada ( karadeniz) başlarda birşey yoktu. Bir yandan yapmur bir yandan dalgalar epey ıslandık ama çok keyifliydi. Ara ara balık girince nasibimizi aldık herkese rastgelsin.
Teşekkürler, o taraflarda su çok kabarınca kaşık zorlaşıyor. Jige dönüyoruz.Tebrikler güzel av olmuş , kaşık ile mi aldınız acaba.
Kesinlikle aynı fikirdeyim, teşekkürler.Patlak havanın av keyfi bir başka oluyor, tebrikler.
jig olarak ne kullanıyorsunuzTeşekkürler, o taraflarda su çok kabarınca kaşık zorlaşıyor. Jige dönüyoruz.
Sabah 9 da olduğumuz merada ( karadeniz) başlarda birşey yoktu. Bir yandan yapmur bir yandan dalgalar epey ıslandık ama çok keyifliydi. Ara ara balık girince nasibimizi aldık herkese rastgelsin.
Kısmet, spin uzun ve sabırlı bir koşu, bir tanecik bile alsaydınız bırakmak asla söz konusu olmazdı 🙂Maşallah. Daim olsun.
Valla bende çok ıslandım, yağmur yedim, dalga yıkadı, kaydım düştüm, rapala bıraktım suda ama bir türlü spinle balık tutamadım. Bir tane tutsam. Allah rızası bir tane tutabilseydim spinleri satmazdım.
Ama yok. Spin beni sevmedi sanırım..
Her daim rastgelsin.