Oltanın
Aktif Üye
- Tepki
- 1,272
- Ödül
- 103
Maşallah. Daim olsun.
Valla bende çok ıslandım, yağmur yedim, dalga yıkadı, kaydım düştüm, rapala bıraktım suda ama bir türlü spinle balık tutamadım. Bir tane tutsam. Allah rızası bir tane tutabilseydim spinleri satmazdım.
Ama yok. Spin beni sevmedi sanırım..
Her daim rastgelsin.
En iyi yol bildiğin yoldur abi inan spinde istanbulda balık yakalamak tam bir çile balığı yakarsın onla birlikte yanında 5 kişide gelir senle sonra ayıkla pirincin taşını sonra yine atarsın aa bi bakarsın 10 sıra öndeki adam gelir senin rapala bedenine sarar sonra o çekiştirir çekme diye bağırırsın ama iş işden geçer maria rapala son kez sana sudan el sallar 🙁 simdilerde spın avında yerlere cızılen 3 metre mesafeli alanda kova koyma adeti çıktı avlanıyorsun mereda aa bı bakıyorsun ayagına kova takılıyor bune dıyorsun abı yer kapıyorum dıyor eleman oysa saat daha oglen 3 🙂 adam erkenden yer kapıp aksam spını dusunuyor 🙂 gecenlerde yıne aksam spınde balık yakalıyoruz hobıdasın bırı de avlanıyor atıs yapıcak hazırlık yapıyor sonra atısı yapıyor eleman rapala yerıne havada baska bır kamıs ucusunu ızlıyor aa bı bakıyor suya kamış ucu dusuyor megerse atıs yapıcagı sırada arkasındakı eleman balık yakaladıgı ıcın oda balıgını kovaya koymakla ugrasıyor halıyle yanındakı kısı anıden dıkkat etmeden atıs yapınca rapala arkadasın kamısının en uc fıncanına takıyor ve arkadasın kamısı suya dusuyor hem rapalası gıdıyor arkadasın hemde kamısın ucu gıdıyor gelde ayıkla pirincın tasını neyse allahtan daha kotu hadıseler olmuyor bı sekılde aralarında durumu halledıyorlar.
Dun aksam haberlede ızledım spınci arkadaslar bu pandemı donemındeki yasakları fırsat bılıp spınde balık yakalama pesıne dusmusler sonra yoldan gecen devrıye ekıbı arkadasları yakalamıs kardesım bu gun yasak bılmıyormusunuz dıye amır soru soruyor vatandasın verdıgı cevap amırım bı arkadasa bakıp cıkıcaz 😉
Kurşun arkasında öylemi yapamayan pes eder gider neden pes eder cunkı sureklı agır takımlarla atmak ınsanlara zor gelir herkez yapamaz birde nazlı balık varsa hele kısa zamanda balık alamadıgında pes eder avı erkender bitirir gider 🙂 sonra vur acıga acıkta bındır balıgı sonra oynasa oynasa getır balıgı kıyıya al 🙂 istanbulda ne lrf ne spın tek gercek var o da kursun arkası ve yemlı gerısı hıkaye 😉
Son düzenleme: